To je to što me zanima!

U Primorčevu kampanju se uključuju stručnjaci Obame

Bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac svoju će kandidaturu za predsjednika objaviti u roku od 14 dana. Okupio je gotovo dvije tisuće volontera
Vidi originalni članak

Bivši ministar obrazovanja Dragan Primorac svoju će kandidaturu za predsjednika objaviti u roku od 14 dana, piše Jutarnji list. Primorac je već okupio oko 2000 volontera diljem zemlje koji će biti glavni nositelji predsjedničke kampanje prema uzoru na kampanju američkoga predsjednika Baracka Obame. U njegov izborni stožer uključena su i dvojica stručnjaka koji su sudjelovali u Obaminoj kampanji, a koji su mu proteklih nekoliko tjedana pripremali ključne poruke predsjedničkog programa.
- Primorac želi okupiti i mobilizirati sve koji svojim znanjem mogu pomoći Hrvatskoj, neovisno o tome jesu li na lijevoj ili desnoj strani političke scene. On želi biti lider nove, prošlošću neopterećene Hrvatske - istaknuo je njegov suradnik. Primorac računa na podršku birača sklonih HDZ-u i na glasove dijaspore.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • žika 07.10.2009.

    ma ne vjerujem ja nikome pa ni njemu kad je postao ministar rekao je smanji ću težinu torbe djeci a što je napravio, eto toliko od mene

  • Stanci 06.10.2009.

    Puno je ministara prošlo kroz Ministarstvo i niti jedan nije bio toliko dosljedan niti je napravio toliko pomaka u obrazovanju ali niti je toliko trajao kao Primorac. Nakon Primorca nije lako biti ministar. Davao je ostavku kad su nam rezali plaće, štrajkao je s nama kad smo ga zvali, a kad su predložili ukidanje besplatnih udžbenika i rezanje proračuna dao je ostavku. I na kraju se odrekao prava na saborsko mjesto i povlaštenu plaću. Pa takav čovjek ima moj glas.

  • mika_h 06.10.2009.

    Njemu ne moze pomoci ta vrsta strucnjaka, oni sa bijelim kutama su zaduzeni za takve. Pa vidite li mu samo pogled sve je jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare