To je to što me zanima!

U pristupnim pregovorima s EU RH zatvorila još 3 poglavlja

Bruxelles: Hrvatska je zatvorila u srijedu tri poglavlja. Sada ih je zatvoreno 28 od ukupno njih 35. Pregovore s Europskom unijom trebali bi završiti u lipnju 2011. god.
Vidi originalni članak

Hrvatska je zatvorila još tri poglavlja u pristupnim pregovorima s Europskom unijom, piše Večernji list. Zatvorili su poglavlja 24 - Pravda, sloboda i sigurnost, 27 - Okoliš i 31 - Vanjska, obrambena i sigurnosna politika. Do sada smo zatvorili 28 poglavlja od njih ukupno 35, a pregovore bi trebali završiti u lipnju iduće godine. Tri najnovija poglavlja zatvorena su u srijedu na Međuvladinoj konferenciji pod supredsjedanjem hrvatskoga ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića i potpredsjednika belgijske savezne vlade Stevena Vanackerea u Bruxellesu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prva Proleterska_1 23.12.2010.

    Ne razumem sljedeće. Sa strane slajda je vijest o dobrim rezultatima neke tamo naše šećerane. Ma šta se to događa , kad če biti ta i sve ostale šečerane zatvorene po ulasku u EU. Kakve so to mučke?

  • mayhem26 23.12.2010.

    Ma đaba im svi napori i poglavlja kada ce se na kraju na referendumu pitati nas narod,a nadam se da cemo biti dovoljno pametni i reći NE zemljama koje su osudile naše generale i pod čijom je komandom opustošena i opljačkana naša domovina.Kažem još jednom Kosorka srlja i toliko je sigurna u ulazak u EU a totalno je zaboravila za referendum i naše mišljenje što ce joj se na kraju razbiti od glavu............

  • afrikanac 22.12.2010.

    Taj EU je najveci zajeb naroda. Ovi koji vode zemlju opstaju na vlasti upravo zbog toga ulaska u EU. No pitajte Rumunje i ostale sirotinjske narode kako zive u EU?? Gore im je nego za vrijeme Causescua... Dragi moji nece Njemac i Francuz rmbaciti za izgladnjelog Hrvata ... Naprotiv uzeti ce mu u bescijenje sve sta ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare