To je to što me zanima!

U pritvoru i četvrti napadač s Rive, policija za petim još traga

Mladić (21) iz Solina predan je pritvorskom nadzorniku nakon istrage, a policija još traga za petim sudionikom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu
Vidi originalni članak

Splitska policija objavila je u četvrtak kako je gotova istraga i nad četvrtim sudionikom napada na vaterpoliste Crvene zvezde. 

Kako se navodi, istragom su utvrdili da postoje osnovane sumnje kako je mladić (21) s trojicom ranije uhićenih sudjelovao u napadu na Rivi u Splitu. 

BOŠKO LOZICA: 'Srbi su dragovoljno ušli u ligu, mogu tako i izaći. Radikalni su'

Dalmacija danas navodi da se radi o mladiću iz Solina, koji je nakon istrage predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je iz mržnje počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i razbojništva. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 14.02.2019.

    "Heroji" se nakon nedjela ne sakrivaju. Pravi splitski hrvateki.

  • 14.02.2019.

    AD giustizia Dao Bog sriće, pa da se rđavi dečaci "poigrali" tobom u Beogradu, a ti hop u Dunav u veljači, pa da im pokažeš kako se pliva kraul, a mojže i delfin na 3x200m. Usput možda i izroniš koju školjku, pa na buzaru s njom.

  • krupa 14.02.2019.

    Nije vam smetalo kad su huligani sa auto-puta Niku Kovača uhvatili za vrat, kad su prekidali SP u Francuskoj, kad su radili gluposti u Italiji, kad su provokatori u Zvezdinim trenirkama došli piti kavu na rivi, i provjerili temperaturu mora histerija, ja u Dinamovoj trenirki također ne bi smio piti kavu na Rivi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare