To je to što me zanima!

U pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu ubijen je i napadač

Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja...
Vidi originalni članak

Policija u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee objavila je kako je mladić koji je poginuo u pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi bio učenik te škole, ali je ujedno i bio napadač koji je prvi zapucao na snage reda.

"Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East", kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch.

STRAVA U TENNESSEEJU Pucnjava u srednjoj školi u Americi: Pogođen policajac, ima još ranjenih, napadač u bijegu

Ranije je objavljeno kako je u pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu poginula jedna muška osoba, a jedna je privedena zbog daljnje istrage.

Ozlijeđeni policajac nije u životnoj opasnosti.

"Policajac je pri svijesti i dobroga raspoloženja... S njim će biti sve u redu. Zahvalio sam mu što je izložio svoj život kako bi zaštitio učenike i djelatnike škole. Odgovorio je kako je bolje da je on ozlijeđen nego bilo tko drugi", kazala je gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • os-lega 13.04.2021.

    Od Beograda do Knoxvillea? Nije loše. Jel imate vijesti iz P.M.

  • rijetko kulturan 13.04.2021.

    Da je pucao na otvorenom, prvi bi pobjegli hrabri građani koji nose pištolje zataknute u baloner.

  • Zgblue_1 13.04.2021.

    jadno to punoljetno dijete koje je nosilo vatreno oruzje i pucalo po drugim neduznim ljidima zao mi je musterija tog dilera i kriminalca. minutu sutnje za poginulog klosara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare