News

Komentari 23

U pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu ubijen je i napadač

U pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu ubijen je i napadač

Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja...

Policija u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee objavila je kako je mladić koji je poginuo u pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi bio učenik te škole, ali je ujedno i bio napadač koji je prvi zapucao na snage reda.

"Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East", kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch.

Ranije je objavljeno kako je u pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu poginula jedna muška osoba, a jedna je privedena zbog daljnje istrage.

Ozlijeđeni policajac nije u životnoj opasnosti.

"Policajac je pri svijesti i dobroga raspoloženja... S njim će biti sve u redu. Zahvalio sam mu što je izložio svoj život kako bi zaštitio učenike i djelatnike škole. Odgovorio je kako je bolje da je on ozlijeđen nego bilo tko drugi", kazala je gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon.

Najčitaniji članci