To je to što me zanima!

U Puli vozila pod utjecajem alkohola pa ugrizla policajca

Osobni automobil pulskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja iz Umaga prometni policajci zaustavili su u srijedu oko 2,40 sati na Vodnjanskoj cesti te su joj izmjerili 1,44 promila alkohola
Vidi originalni članak

Žena iz Umaga, zatečena u vožnji pod vidnim utjecajem alkohola, ugrizla je u Puli  policijskog službenika koji je pritom lakše ozlijeđen, izvijestila je u četvrtak istarska policija. 

Osobni automobil pulskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja iz Umaga prometni policajci zaustavili su u srijedu oko 2,40 sati na Vodnjanskoj cesti te su joj izmjerili 1,44 promila alkohola.

POLICIJA IH TRAŽI Nepoznati počinitelji u Splitu napali i teško ozlijedili Francuza

No, tu nije bio kraj nedozvoljenom ponašanju jer je prilikom policijskog postupanja, kako je utvrđeno narušavala javni red i mir te na drzak i nepristojan način vrijeđala policijske službenike.

Osumnjičena nije odustajala od činjenja prekršaja pa su nad njom uporabljena sredstva prisile te je uhićena. Pritom je ugrizla policijskog službenika. Lakše ozljede zadobili su policijski službenik i vozačica. 

Protiv žene je na nadležnom sudu pokrenut prekršajni postupak zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, ali i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ptica neznalica 04.08.2023.

    Opasna kuja

  • abava 04.08.2023.

    Ne grizu samo kornjače.

  • zokipoki 03.08.2023.

    Ali bitno je da je pušenje štetno iako nisam čuo da je neko poslije kutije cigareta pogazio nekloga na zebri,a pijača se može reklamirati i na sportskim terenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare