To je to što me zanima!

Četvrti metak ostao u policajcu: Ne možemo do njega, duboko je

Kako nam je potvrdio ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Mario Zovak, ranjenom policajcu nisu izvadili metak jer postoji opasnost da se tim zahvatom napravi veća šteta. Ne smeta tijelu i ne ugrožava ga
Vidi originalni članak

Nesretni policajac, koji je u ponedjeljak ujutro ranjen u suludom pothvatu 22-godišnjeg Danijela Bezuka pred zgradom Vlade na zagrebačkom Markovom trgu, oporavlja se nakon operacija u KBC-u Sestre milosrdnice.

POGLEDAJTE VIDEO: Pucnjava na Markovu trgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Nećemo zasad dirati taj metak

Ukupno su ga policajca pogodila četiri metka.

ŠTO JE MOTIV NAPADA? Očaj u selu napadača: 'U subotu je Danijel s nama brao kukuruz. Sve je bilo sasvim normalno'

U bolnicu je stigao s tri prostrjelne rane te jednom ustrjelnom što znači da su tri metka prošla kroz njega, a četvrti je zapeo.

- Donesena je odluka da se taj četvrti metak zasad ne dira jer je preduboko i tim bi se zahvatom mogla napraviti veća šteta. On mu ne prijeti i ne ugrožava kosti ili neku krvnu žilu - ukratko je pojasnio ravnatelj KBC-a Mario Zovak. 

Spasili su mu ruku

Zovak nam je ranije rekao kako će policajac imati još najmanje jednu operaciju.

- Rekonstruiran mu je živac na lijevoj ruci koja mu je značajno bila oštećena s dva hica. Najvažnije je da smo mu neurološki i vaskularno sanirali ruku, kojoj bi se u potpunosti trebala vratiti funkcija nakon rehabilitacije. Druge rane su obrađene, gospodin je stabilan, ja ću ga sad još ići posjetiti. Nadamo se da će on brzo na noge, nakon rehabilitacije i ako oporavak bude onakav kakav očekujemo. Još ga čeka jedna operacija na kostima za nekoliko tjedana ili mjeseci, a nakon toga se može vratiti raditi - rekao nam je ravnatelj Vinogradske bolnice Mario Zovak.

VIDEO: RAVNATELJ VINOGRADSKE 'Spasili smo ruku policajcu, ali čeka ga još jedna operacija'

Ranjeni policajac je '89. godište, ima četiri prostrijelne rane i nije životno ugrožen. Posljednji zahvat kroz koji je morao proći bila je plastična operacija na ruci zbog oštećenja živca i i tetive.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Zlatko Li 13.10.2020.

    Samo da se zna da su inspektori dobili naloge da istraže svaku sitnicu i nabiju najveće kazne.. eto da znaju oni sa obrtima.. fali onima gore para da si što više natrpaju džepove

  • x00x 13.10.2020.

    kako je heroj vili nesebicno pomogao jadnom policajcu...

  • x00x 13.10.2020.

    molim jedan pljesak za heroja vilja.. s balkona po mogucnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare