To je to što me zanima!

U Sabor stiglo 530.853 potpisa protiv monetizacije autocesta

Predstavnici inicijative 'Ne damo naše autoceste' očekuju da će prebrojavanje potpisa biti gotovo u 15 dana kako bi referendum mogao biti isti dan kad i izbori
Vidi originalni članak

Predstavnici inicijative 'Ne damo naše autoceste' predali su danas predsjedniku Sabora prikupljene potpise za raspisivanje referenduma o monetizaciji autocesta, javlja Večernji list.

Kazali su da imaju 530.853 potpisa građana te da daju 15 dana instituciji da provjeri potpise, isto onoliko koliko su oni imali za skupljanje potpisa. 

- Provjera potpisa se radi u puno humanijim uvjetima, a mi smo se potrudili da im ta provjera bude što lakša jer smo temeljito očistili i pregledali po nekoliko puta svaku knjigu i svaki potpis, kazao je Mijat Stanić, predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata. Ponovio je i zahtjev da se referendum raspiše za isti dan kad su i predsjednički izbori kako bi se smanjili troškovi. 

- Mi smo neke standarde utvrdili već dosada, ovo je mislim četvrti ili peti zahtjev za raspisivanje državnog referenduma i držat ćemo se toga. Sve je poznato, kazao je Leko i dodao da ne može prejudicirati hoće se referendum održati zajedno s predsjedničkim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Yassa 17.11.2014.

    malo , ali lakom nikad dosta

  • Security_Advisor 17.11.2014.

    Dvojica lezilebovića i neradnika Stanić i Celakoski prodaju naivnom narodu floskule i demagogiju.Kako je narod dokazano naivan,popušio on njihove spike.To me čak i ne iznenađuje imajući u vidu koliko je spika političara naš narod popušio.Da ponovim ono što od početka govorim o rješavanju problema autocesta : autoceste nit u koncesiju,a nit ostanak u postojećem stanju koje zagovara duo fantastikus.Rješenje je uvođenje vinjeta;kamionski promet obvezan na autoceste;srezati sve te silne managerske pozicije i plaće;otpustiti uhljebnički nepotrebni višak radnika,a među njima i ovog Stanića.Ako su mogli Austrija,Švicarska,Slovenija,Češka,Mađarska,Bugarska,Rumunjska,Slovačka,a uvodit će ih i Njemačka ,zašto onda ne bi mogli i mi?

  • toma789 17.11.2014.

    To je broj uhljeba i njihvih obitelji koji rade u HC i koji znaju da nemaju što raditi tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare