To je to što me zanima!

U Sarajevu uhitili menadžera Jale Brata i Bube Corellija

Riječ je o akciji razbijanja otganiziranog kriminala i prodaje droge, a sarajevska policija obavila je i pretres tri lokacije u Kantonu Sarajevo
Vidi originalni članak

Admir Arnautović Šmrk, za kojeg postoje tvrdnje da je jedan od menadžera repera uhićen je sinoć u akciji sarajevske policije.

Kako se doznaje, uz njega je pao i bivši pripadnik Državne agencije za istrage i zaštitu zaštitu (SIPA), a sadašnji djelatnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Fahrudin Gačanović, prenosi Nezavisne.com.

Riječ je o akciji razbijanja otganiziranog kriminala i prodaje droge.

- A. A. (42) iz Sarajeva je uhićen, dok je za A.M. (37) raspisana operativna potraga s obzirom da nije zatečen na adresi stanovanja. Uhićen je i F.G., pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, koji je osumnjičen za povredu tajnosti postupka - izvijestila je sarajevska policija.

Prema nalogu suda policija je pretresla tri lokacije na području Kantona Sarajevo te su pronašli i oduzeli neke sporne predmete.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mrzim glupe ljude 20.09.2022.

    Sve fini momci koje naša krasna i divna omladina pozorno sluša i pjevuši. Povraća mi se kad čujem da iz autiju trese njihova muzika koja veze s vezom nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare