To je to što me zanima!

U Slavonskom Brodu pretjecao kolonu, ozlijeđeno četvero ljudi

Vozač (49) u kojeg se zabio 56-godišnjak koji je preticao tegljače u suprotnoj traci teško je ozlijeđen, a izmjerili su mu 1,27 promila alkohola u krvi te nije imao pojas
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu u srijedu oko 17.15 ozlijeđeno je četvero ljudi, od kojih jedan teže, priopćila je PU brodsko-posavska.

Kako navode, sudjelovalo je pet vozila, a sve se dogodilo na Zapadnoj veznoj cesti (državna cesta D53) kad je 56-godišnjak automobilom BiH registracija u desnom zavoju krenuo pretjecati dva tegljača ispred sebe.

PREŠAO U SUPROTNI SMJER Mladi vozač skrivio nesreću kod Babine Grede. Curica u teškom stanju, ozlijeđeno je još dvoje

Prilikom te opasne radnje 56-godišnjak je udario u osobni automobil riječkih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak i nakon toga probio metalnu odbojnu ogradu, dok se automobil 49-godišnjaka uslijed jačine udara zarotirao te stražnjim dijelom udario u poluprikolicu jednog od tegljača.

Tim tegljačem, slovenskih registracija, upravljao je 54-godišnjak, a odmah iza automobila 49-godišnjaka naletio je automobil zagrebačkih registracija kojeg je vozio 40-godišnjak te iza tog automobila i automobil slovenskih registracija kojeg jevozio 24-godišnjak.

KRKLJANAC KOD KARLOVCA Promet na A1 zbog prevrnutog kamiona normaliziran tek rano ujutro, vozio ga je Poljak

Teško je ozlijeđen 49-godišnjak riječkih registracija, kojem je policija izmjerila 1,27 promila alkohola u krvi, a nije koristio niti sigurnosni pojas.

Lakše ozljede zadobili su 56-godišnjak, 40-godišnjak i 24-godišnjak. Dionica je bila zatvorena za promet od 17.45 do 20.20 sati, a isti su preusmjeravali obilazno.

NESREĆA U DALMACIJI FOTO Užasni prizori iz Zadvarja: Auto završio u stablu, četvero u bolnici s teškim ozljedama

Prema 56-godišnjaku koji je započeo nesreću preticanjem policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok su protiv 49-godišnjaka digli optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare