To je to što me zanima!

U sudaru kod Šibenika troje ozlijeđeno, poginuo muškarac

Ozlijeđene ljude su iz jednog uništenog vozila morali izvlačiti vatrogasci. Promet se tom dionicom ceste odvijao jednim prometnim trakom uz policijsku regulaciju
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći nedaleko od tunela Ploča na DC33 između Šibenika i Drniša u subotu kasno poslijepodne sudarila su se tri automobila te je ozlijeđeno je troje ljudi, dok je četvrti ozlijeđeni preminuo u bolnici. Promet se tom dionicom odvijao jednim trakom uz regulaciju. 

Ozlijeđene su iz jednog uništenog vozila morali izvlačiti vatrogasci.

Četvero stradalo u nesreći kod Koprivnice

U subotu oko 19.20 sati na cesti između mjesta Molve i Virje četvero ljudi je ozlijeđeno nakon što su automobilom sletjeli s ceste. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu u Koprivnici. Očevid je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • lourdesspadme 30.06.2015.

    Bonnyx naporna si

  • Josip_si 28.06.2015.

    tužno je kad jedan reporter jednih tzv "ozbiljnih novina" se pravi očevidac, stručnjak za prometne nesriće i profesionalac u svom poslu te napiše u svom prvom izvještaju da je vozač seata koji je pozlilo ili je zaspa za volanon napiše da je pretjecao auto koje nije postojalo te mu napiše puno ime i prezime šta je zabranjeno! to radi radi podizanja strasti te veće prodaje novina.. al meni se čini da je on ipak svjestan šta svojim lažima nanosi obiteljima stradalih s jedne i druge strane.. ljudima kojima su bližnji stradali te čekaju prve informacije.. ovo nije prvi put da je laga i da je napisa nešto iz glave.. radakcija 24sata je vjerovatno ponosna s reporteron koji uspije napisat priču ma kakva bila.. VLAHOVE SRAMI SE! R.I.P. vozaču golfa koji je spasija ostatak svoje obitelji!

  • Baba s cigarom 28.06.2015.

    Bonny x; Moja sučut za tetka, a ovaj Honda Orao što provocra, nije ovdje vrijedan spomena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare