To je to što me zanima!

U slijetanju sa ceste i prevrtanju kod Slavonskog Broda dva vozača teško su ozlijeđena

Obojici teško ozlijeđenih pružena je liječnička pomoć i zadržani su u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju
Vidi originalni članak

Dvije osobe, u dobi od 27 i 62 godine, teško su ozlijeđene u prometnim nesrećama koje su se u petak kasno navečer i subotu rano ujutro dogodile u Malinu odnosno Završju, kod Slavonskog Broda.

Prva se dogodila u petak navečer oko 22.30 sati u Malinu, u kojoj je teško ozlijeđen 62-godišnji vozač motocikla. Očevidom je utvrđeno da je vozač upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola (0,94 promila), u zavoju, na prijelazu preko željezničkog cestovnog prometa, izgubio nadzor nad upravljačem, prevrnuo se i sletio s kolnika, udarivši u tračnice kolosijeka.

Druga nesreća se dogodila u subotu ujutro u 3.10 sati na lokalnoj cesti 42034, u blizini Završja, u kojoj je teško ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće je došlo jer je vozač upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (0,89 promila), zbog neprilagođene brzine, u zavoju sletio s kolnika na travnatu površinu i putni kanal gdje se automobil prevrnuo. 

Obojici teško ozlijeđenih pružena je liječnička pomoć i zadržani su u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. Protiv obojice slijede prekršajne prijave iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare