To je to što me zanima!

U slivu rijeke Like uspostavili izvanredne mjere obrane od poplave, ograničenja u prometu

Načelnik gradskog Stožera Mataija poručio je vozačima da je za njihovu sigurnost važno poštivanje privremene prometne regulacije i ograničenja na navedenim dionicama i svim županijskim i lokalnim cestama
Vidi originalni članak

U Ličko- senjskoj županiji uspostavljene su izvanredne mjere obrane od poplave na području malog sliva rijeke Like zbog porasta vodostaja rijeka i potoka, ograničenja su u prometu, a zbog vjetra sa subote na nedjelju ima i opasnih lomova na drveću.

Iz Centra obrane od poplava Hrvatskih voda priopćeno je da su tijekom noći sa subote na nedjelju jaki udari juga i nevrijeme srušili su stabala u Park šumi Jasikovac, te su iz gospićkog Stožera Civilne zaštite upozorili građane da zbog vlastite sigurnosti ne idu u tu park šumu.

KLIMATSKE PROMJENE Geofizički odsjek PMF-a: U Bakru smo zabilježili uzastopne iznadprosječne vodostaje

Problemi su i u prometu - zbog izlijevanja rijeka i potoka zatvorene su za sav promet prometnice Donje Pazarišta-Podastrana, te Jovanović Draga-Velika Plana, obje na području Grada Gospića.

Načelnik gradskog Stožera Milan Mataija poručio je vozačima da je za njihovu sigurnost važno poštivanje privremene prometne regulacije i ograničenja na navedenim dionicama i svim županijskim i lokalnim cestama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare