To je to što me zanima!

U smrskanom autu u Svetom Roku poginuo je mladić (22)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Očevid teške nesreće trajao je gotovo šest sati, a zna se da je u smrskanom automobilu bio sam mladić (22). On se automobilom zabio u zid tunela Sveti Rok i na mjestu je preminuo
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći u tunelu Sveti Rok u srijedu poslijepodne poginuo je mladić (22) iz Zagreba, doznaje se iz PU ličko-senjske. 

On je iz još neutvrđenog razloga oko 17.40 sati udario u rubnjak i autom zagrebačkih registracija udario u zid kod ugibališta u tunelu. Kolika je bila silina udarca automobila svjedoče snimke na kojima se vidi potpuno smrskani automobil u kojem je bio sam.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog takvog stanja, očevid je trajao satima, a tunel Sveti Rok te dionica od Svetog Roka do Maslenice za promet je otvorena tek u 23.30 sati.  

VIDEO: UŽAS NA AUTOCESTI Teška nesreća u Svetom Roku: Zabio se u zid tunela i poginuo

Može se očekivati kako će policija u četvrtak imati više podataka o tome što je dovelo do tragedije.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • neven_opatija 23.01.2020.

    kako je moguće sa 60 km/h ovako uništiti vozilo i ubiti se. da je stari Trabant trebao je preživjeti bez problema

  • cibalitanac11 23.01.2020.

    Prije nekoliko dana sam prodao auto sa 3.0 motorom jednom momku,nisam ga pitao koliko ima godina,po izgledu mi je je djelovao od 20-tak! Pitao sam ga zasto zeli da vozi tako jak auto,odgovor je bio vrlo kratak, da ludujem ! Poslije mi je bilo krivo sto sam uopce s njim sklopio ugovor o prodaji, ne iz razloga sto mi je zao decka vec iz razloga sto je on upravo opca opasnost i za sebe i ostale sudionike u prometu!

  • 23.01.2020.

    ima tu svega od brzine ,alkohol,droga ,telefoniranje ,možemo mi nagađati sve to ali ,,ako je nekome suđeno nije izbijegnuto ,,kraj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare