To je to što me zanima!

U Španjolskoj karantena, a njih šestero orgijalo i pilo u bordelu

Španjolska policija rastjerala je šest osoba koje su orgijale u bordelu u Madridu premda su stroge mjere regulacije na snazi. Četiri žene i dva muškarca dobili su kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Španjolska je jedna od najpogođenijih država korona virusom na svijetu. Na snazi je karantena u cijeloj zemlji, no ni to nije dovoljno da bi ljude zadržalo u izolaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč svim mjerama opreza, neki se odlučuju na kršenje istih, no što reći za slučaj o kojem su izvijestili relevantni europski mediji.

Španjolska policija rastjerala je šest osoba koje su orgijale u bordelu u Madridu premda su stroge mjere regulacije na snazi. Policija je potvrdila da je zatekla avanturiste u stanu za koji se pretpostavlja da je svojevrsni bordel, piše Daily Mail.

Lokalni mediji izvijestili su da je nekolicina susjeda u stambenoj zgradi policiji prijavila često ulaženje i napuštanje stana te puštanje glasne glazbe.

Prilikom ulaska u stan, policijski službenici zatekli su četiri žene i dva muškarca koji su bili potpuno goli. Također, policija je pronašla alkohol i cigarete.

Slijedom svega, svi su dobili kaznenu prijavu, stanarka zbog puštanja preglasne glazbe, a svih šestero zbog kršenja mjera karantene koje je izdala španjolska nacionalna vlada. Nitko nije uhićen.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • x00x 27.03.2020.

    rastjrali??? dakle ak su zarazeni da svak to prosiri...umjesto da su samo zakljucali vrata

  • Sabotage 27.03.2020.

    Bolje je..t i naj...t nego nej...t i naj...t!

  • _l_ 26.03.2020.

    kara-kara-karantena ....tralalala

Komentiraj...
Vidi sve komentare