To je to što me zanima!

U spavaćoj sobi postavio šator pa u njemu uzgajao marihuanu

Samoborac L. S. (30) je policiji predao šest stabljika visine do 120 centimetara, još devet posudica s biljčicama, 25 grama marihuane, razne žarulje i transformator
Vidi originalni članak

Samoborac L. S. (30) toliko je bio predan uzgoju opojnih biljaka da je u vlastitoj spavaćoj sobi postavio šator te u njega smjestio biljke i halogenu svjetiljku.

Samoborska policija pokucala mu je na vrata na temelju dojave, a on im je predao šest stabljika visine do 120 centimetara, još devet posudica s biljčicama visine između pet i sedam centimetara, 25 grama marihuane, razne žarulje i transformator. 

Ispostavilo se da je prve biljke posadio još u svibnju u spavaćoj sobi, a kako su dobro napredovale, u rujnu ih je posadio još devet u podrumu.

PUZ

Marihuana pronađena u vrtu u Dubravi

A zagrebački su policajci u četvrtak u Dubravi uhvatili T. Đ. (35), i to nakon što je počeo bježati kad su ga htjeli legitimirati. U bijegu je bacio staklenku s marihuanom. Kod kuće su mu pronašli više od pola kilograma marihuane, u vrtu 16 biljaka, od kojih su neke bile visoke čak 240 centimetara, nekoliko staklenki, vage i slične rekvizite za pakiranje i prodaju. 

Nikad nije evidentiran ni za kakav kriminal. Vrijednost marihuane koju je policija našla u Dubravi procjenjuje se na 50.000 kuna. Obojica su dobila kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • mama2misa 04.10.2015.

    od kada marihuana izaziva halucinacije...jbt..svašta naučiš novo od ovih novinara!!!Ne kužim kaj im to smeta i umjesto da love ove šta djeci prodaju heroin,kokain,krokodil i šta ja znam šta sve ne i od čega djeca umiru oni love sitne ribe koje si tu i tamo zapale pa su pri tome malo veseli..alkohol je puno gori problem nego trava jer ne izaziva ovisnost a svatko tko tvrdi drugačije nikada ju nije niti probao!!!!

  • ledo1 04.10.2015.

    čovjek se ozbiljno primio posla šator svijetiljke znači bio je predan a onda mu dodu plavci

  • GhtzuGhuclk 03.10.2015.

    Sanader u zatvor! Dajte ljudima da dime

Komentiraj...
Vidi sve komentare