To je to što me zanima!

U Splitsko-dalmatinskoj županiji od korone umro 58-godišnjak, u Dubrovniku 1 na respiratoru

U Splitsko-dalmatinskoj županiji je u zadnja 24 sata 75 novozaraženih, dok je u Dubrovačko-neretvanskoj 25 novih slučajeva. Jedan pacijent u Dubrovniku je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru
Vidi originalni članak

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u posljednja su 24 sata zabilježeno je 75 novozaraženih osoba koronavirusom, dok je u bolnici umro 58-godišnji muškarac, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

Ukupno su od jučer testirane 254 osobe. Najviše novozaraženih je iz Splita 42, Solina deset, Kaštela sedam, Dugog Rata i Podstrane po troje.

COVID STANJE U ŽUPANIJAMA Od korone umro jedan čovjek u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u Karlovačkoj 18 novozaraženih

Ukupno 256 osoba s područja županije nalazi se u samoizolaciji. Na bolničkom liječenju u KBC-u Split je 31 oboljela osoba od covida-19, među kojima je četvoro na respiratoru.

Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata umro je 58-godišnji muškarac, koji je uz brojne komorbiditete bio pozitivan i na koronavirus, dodaju u županijskom Stožeru.

U Dubrovniku jedan pacijent na respiratoru

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se 57 osoba, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

Zaraženo je 17 osoba iz Dubrovnika, četiri iz Konavala, dvije iz Orebića te po jedna iz Dubrovačkog primorja i Župe dubrovačke.

COVID U HRVATSKOJ U Hrvatskoj 515 novozaraženih koronom, a umrlo je 10 ljudi

Među 57 oporavljenih osoba 30 je iz Dubrovnika, po osam iz Metkovića i Župe dubrovačke, četiri iz Konavala, dvije iz Blata te po jedna iz Kule Norinske, Ploča, Slivnog, Vele Luke i s Mljeta.

U posljednja 24 sata obrađena su 142 uzorka, a od početka pandemije ukupno 236.768.

U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 12 osoba, jedan pacijent je na intenzivnoj skrbi i na respiratoru. U samoizolaciji su 262 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje te mjere, što je ukupno 1016. od početka pandemije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cipelcug 10.04.2022.

    Pa nije valjda, a zašto su onda ukinuli mjere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare