To je to što me zanima!

U Splitu izboden 17-godišnjak, policija uhitila osumnjičenika

Prema prvim informacijama, splitska policija je je sat vremna nakon incidenta uhitila mladića za kojeg sumnjaju da je napao maloljetnika. Sve se događalo u ulici Čulića Dvori u središtu Splita
Vidi originalni članak

Splitski kirurzi u subotu navečer operirali su 17-godišnjaka koji je nešto iza 21 sat doveden na Hitni prijem. Mladić je imao tri ubodno-rezne ozljede te je teško ozlijeđen no točnije prognoze znati će se nakon operativnog zahvata.

BEKAVAC I GILJO BILI NERAZDVOJNI U Splitu fali policajaca na ulici: 'Strah ih je pucati zbog tužbi'

Prema prvim informacijama, splitska policija je je sat vremna nakon incidenta uhitila mladića za kojeg sumnjaju da je napao maloljetnika. Sve se događalo u ulici Čulića Dvori u središtu Splita. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

RATOVI BANDI 'U Splitu stanje nikad nije bilo gore. Noću se bojimo izaći van'

Dvojica vršnjaka, čini se, prvo su se posvađali, a potom je drugi potegao "oštri predmet" najvjerojatnije nož. Očevidom će se utvrditi sve okolnosti, a nastavkom kriminalističkog istraživanja i motivi sukoba među mladima koji je završio ranjavanjem 17-godišnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • mare63 06.05.2018.

    Ništa kontra Splita haha nema nigdje većih luđaka nego u najlipšem gradu na svitu Splitu...

  • KristijanCro 06.05.2018.

    Šta radi splitska policija?? Drka racku i kaznjava postene ljude koji umjesto 60 na sat prođu 72??

  • max2017 06.05.2018.

    tiho i bez pompe postalo je biti važnije počiniti krvavi kriminal nego postati glavni u Hajduku.........ili osvojiti medalju. "Divljenje" vršnjaka razbojstvima, drogiranje i zatvor svima su važniji od života, Institucije su vrlo suzdržane pa nema nikakvih posljedica.....Rezultati su u crnoj kronici i na groblju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare