To je to što me zanima!

Nastala velika šteta: U Splitu su noćas izgorjela tri kamiona

Vatrogasci su u 2.33 sata dobili dojavu o požaru na skretanju za TTTS. Gorjela su tri teretna automobila namijenjena za vučnu službu. Policija tvrdi kako je jedno teretno vozilo izgorjelo u potpunosti, a ostala dva djelomično
Vidi originalni članak

Šteta u podmetnutom požaru koji je kod splitskog terminala TTTS-a zahvatio tri teretna vozila, od kojih je jedno potpuno izgorjelo, veća je od 60 tisuća eura, doznaje se u policiji.

Najgore je prošao teretni volvo, koji je potpuno izgorio. Riječ je o vozilu starom deset godina, a po procjeni vlasnika, šteta je 60 tisuća eura.

 Druga dva teretna vozila su nagorjela, na jednom je šteta 10 tisuća kuna, a na drugom tisuću kuna. Policijskim očevidom utvrđeno je kako je uzrok požara otvoreni plamen ili žar, zbog čega je policija počela kriminalističko istraživanje.

Nastala velika šteta: U Splitu su noćas izgorjela tri kamiona

Jedno je teretno vozilo u potpunosti izgorjelo, a druga dva djelomično u požaru koji je u prvim satima utorka buknuo kod splitskog Trgovačko transportnog terminala, doznaje se u utorak ujutro u splitskoj policiji.

POGLEDAJTE VIDEO

Prema prvim službenim informacijama, vatrogasci su u 2.33 sata dobili dojavu o požaru na skretanju za TTTS. Gorjela su tri teretna automobila namijenjena za vučnu službu. 

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita se doznaje kako se radi o dva kamiona tegljača i kamiona dizalice na kojima je požar ugašen vodom.

Na mjestu događaja je policija koja obavlja očevid nakon kojeg bi se trebao doznati uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sadilinikada 03.04.2018.

    Dugovi se vracaju , ako nije vratio onda u redu

  • Cipelcug 03.04.2018.

    Eeeeee bemu zajca. Sada su i kamione počeli raditi od samozapaljivog materijala.

  • škver 03.04.2018.

    Sada neka vuču !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare