To je to što me zanima!

U stravičnoj nesreći u Njemačkoj poginuo muškarac iz Imotskog: 'Velika tuga, svi su u nevjerici'

Prema trenutnim podacima, vozač auta skrenuo je u suprotni smjer iz nepoznatog razloga te se sudario s kamionom koji je nailazio. Vozač auta je poginuo, a još jedan čovjek teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Imoćanin Mario Đ. (31) poginuo je u utorak ujutro u teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo između Plittersdorfa i Ottersdorfa, u okrugu Rastatt. U nesreći je još jedan čovjek teško ozlijeđen. 

– To je velika tuga. Velik broj Imoćana iz Imotskog zove u nevjerici da se to dogodilo. Velika tuga, rekla je za Fenix-magazin.de I.M. iz Imotskog, a koja živi u Njemačkoj.

Kako je rekla, njegovi su roditelji tek sinoć saznali za nesreću, nakon poziva njemačke policije. Naime, policija je prvo zvala u Imotski, da bi im imotski policajci rekli da roditelji već dvije godine žive u Njemačkoj.

- Radio je u klubu Play u Offenbachu i još u jednom kafiću. Ne znam što bih rekla, to je velika tuga - izjavila je I.M. 

Policija je priopćila da su se sudarili automobil i kamion. Prema trenutnim podacima, vozač auta skrenuo je u suprotni smjer iz nepoznatog razloga te se sudario s kamionom koji je nailazio. Vozač automobila je smrtno stradao, a vozač kamiona prošao je bez ozljeda. Navodno je šteta u nesreći iznad 100.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komunjara2 08.11.2023.

    opet jedan hrvatski azilant u svabiji...

  • Mibra 08.11.2023.

    Počivao u miru božjem...

  • FrozenAcc 08.11.2023.

    Otišao u bolji život i evo! Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare