To je to što me zanima!

U tri nesreće poginulo četvero ljudi, a šestero ih se ozlijedilo

U Velikim Žalima u sudaru s kamionom na mjestu je poginuo vozač, a u bolnici žena iz auta. Kod Našica se muškarac (56) Golfom zabio u Passat i poginuo
Vidi originalni članak

U mjestu Veliki Žali na Dubrovačkom primorju u petak oko 15.30 sati sudarili su se automobil i kamion. U stravičnoj nesreći na mjestu je poginuo vozač Fiat Stila karlovačkih registracija, a troje ljudi je ozlijeđeno. Hitna pomoć u dubrovačku bolnicu prevezla je dvoje ozlijeđenih putnika iz auta i vozača teretnjaka. 

U bolnici je teško ozlijeđena žena iz Fiata podlegla ozljedama. Uzrok sudara znat će se nakon što policija obavi očevid.

Zbog prometne nesreće sve do 18.30 sati obustavljen je bio promet tim dijelom Jadranske magistrale. 

Beljevina: Poginuo u sudaru dva auta

Vozač (56) Golfa poginuo je u petak nešto prije 16 sati u sudaru. On je u Beljevini kod Našica izgubio nadzor nad Golfom, prešao u suprotni trak i zabio se u Passat. On je preminuo na mjestu, a vozačica (28) Passata i još dvoje putnika iz njenog auta prevezli su u županijsku bolnicu u Našicama. Točan uzrok sudara znat će se nakon što policija završi očevid.

Sletio s ceste u mjestu Medak i poginuo

U 20.30 sati na D50 u mjestu Medak između Gračaca i Gospića došlo je do slijetanja osobnog automobila pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, a druga je prevezena u Opću bolnicu Gospić. Promet na toj dionici je zaustavljen zbog očevida koji slijedi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Maestri21 29.07.2012.

    Aaa ovo nije ni za gledat, kaj je sa tim ljudima samo ginu na cestama...

  • andi_1 28.07.2012.

    prema smrskanom autu, tu mora da je bila brzina u pitanju pa još kad se nasuprot nađe kamion...definitivno nije dobitna kombinacija . Prestrašno !

  • diba_1 27.07.2012.

    svaki vikend nam je na prometnicama crn, a ovaj kako je počeo bit će naj crniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare