To je to što me zanima!

Užas kod Rijeke: Mustang se zabio u Fiat. Umro vozač Fiata

Nesreća se dogodila oko 19.15 na državnoj cesti D3 između Svilnog i Čavala. Vozač Mustanga izgubio je kontrolu i udario u stražnji dio Fiata. Suputnica u Fiatu i vozač Mustanga teško su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 19.15 na državnoj cesti između Svilnog i Čavala. Jedna je osoba poginula, javlja policija.

Do nesreće je došlo kada je vozać (43) Ford Mustanga, također riječke registracije, krečući se u smjeru Svilna prema Čavlima, zbog neprilagođene brzine, u lijevom oštrom zavoju izgubio nadzor nad vozilom pri čemu je prednjim dijelom svog auta udario u stražnji dio Fiata, koji se također kretao u istom smjeru, tzv "starom" cestom..

Pri navedenom sudaru oba automobila izletjela su oko jedan do dva metra ispod razine kolnika.

Vozač Fiata nažalost je preminuo na mjestu dok su njegova suputnica i vozač Forda, s teškim tjelesnim ozlijedama hitno prevezeni u KBC Sušak.

Na mjestu nereće intervenirali su i vatrogasci, koji su morali rezati lim automobila, kako bi iz njih izvukli unesrećene.

Promet, koji je prekinut za vrijeme trajanja očevida, ponovo je uspostavljen u 22.10.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • kapunjohan 20.04.2021.

    Ceste su postale poligon za divljake a onima koji voze po izgledaju kao puževi i mnogi im ,,trube,, i žele ih izgurati sa ceste. Dobro bi bilo ako ništa drugu za početak naplačivati cestarinu na autocestama obziro na prosječnu , vrijeme ulaza - vrijeme izlaza i onda visoka prisojbina kao kazna (ne kao dozvola)koja se automatski prenosi u policijski elektronički sustav za bodove i kazne. To postupno dopuniti sa kamerama i civilnom ophodnjom ,,policije,, koja bi patrolirala po raznim pravcima.

  • elokventni sitnozub 20.04.2021.

    Da je komentator na portalima, ovaj iz Mustanga bi pisao tipa 'ograničenje brzine za mene ne vrijedi, ja sam sposoban za volanom'.

  • Histrion 20.04.2021.

    Ki ča mi,lipo je čuti domaću besidu krepat ma ne molat

Komentiraj...
Vidi sve komentare