To je to što me zanima!

U sudaru kamiona i auta jedan mrtav i jedan teško ozlijeđen

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak poslijepodne kod Bosiljeva, prema Karlovcu, jedna osoba je poginula, a jedna je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 nakon čvora Novigrad, kod tunela Sv. Marko u smjeru Zagreba, u četvrtak oko 16.50 sati jedna je osoba poginula, a jedna teže ozlijeđena, izvijestila je PU karlovačka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama, u sudaru osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka i kamiona pulskih oznaka poginuo je jedan čovjek, a jedan je teško ozlijeđen i hitno prevezen u bolnicu. Kamion se nakon nesreće zaustavio na desnom i zaustavnom traku sa oštećenjima na prednjem dijelu kamiona, dok je automobil sletio udesno van kolnika i prevrnuo se na bok.

Po završetku očevida teške prometne nesreće na autocesti A1 u blizini tunela Sv. Marko kod Karlovca promet je od 19,50 sati ponovno normaliziran, javlja policija, te se u smjeru Zagreba bozi nesmetano.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • petar panjkovic 06.04.2017.

    Danas sam baš išao u Zagreb i nazad za Rijeku. Vozio sam na nekim dionicama do 140km/h, prestigao sam 4 auta u smijeru Zagreba i 2 u smijeru Rijeke. Kolnik je bio sklizak jer je padala kišica. Preko 50 auta me je prestiglo, dok su se neki "ubacili 10ak metara ispred mene i naravno da sam morao pustiti gas, prikočiti i uključiti brisače na naj jače jer u protivnom nebi ništa vidio. Još se malo prometnih nesreća događa s obzirom kako nepažljivo ljudi voze. Neki su se vozili 110km/h po preticajnom traku i ne miču se nikome,auto put je njihov.

  • ajetodoo 06.04.2017.

    Scenarij 1.: Lako dostavno vozilo vozilo je presporo pa ga je brzi kamionđija naguzio i izbacio s ceste. Scenarij 2. : Lako dostavno vozilo je preteklo kamion i pola metra ispred kamiona se ubacilo pred kamion i smanjilo brzinu, nema više žurbe, kao što to čine mnogi talentirani vozači. Imate pravo 3 puta pogađati za točan odgovor.

  • ales 06.04.2017.

    moguće da kamion pretiće kamion na tempomatu, pa ovaj koji vozi 100, pretiće ga ovaj sa 102 i onda tako paralelno voze kilometrima, onda netko krene preticati po zaustavnom traku,. i eto sranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare