To je to što me zanima!

U nesreći na A3 izgubila muža i sina: Ostala mi je samo kći...

U prometnoj nesreći kod Županje poginulo je četvero ljudi, mladić koji je bio vezan je preživio. Svetlana Rašić iz Kruševca izgubila je supruga koji je vozio automobil i sina (14), koji je molio da ide s tatom na put
Vidi originalni članak

Sin je inzistirao da krene s ocem na put, to je i prije radio, tihim je glasom, shrvana od tuge, rekla Svetlana Rašić iz Kruševca.

VIDEO: DETALJI UŽASA KOD ŽUPANJE Tražili prijevoz preko aplikacije i ukrcali se u automobil smrti...

U prometnoj nesreći na autocesti A3 u blizini Županje Svetlana je izgubila supruga Vladicu i sina Nikolu (14). 

- Ostala mi je samo kći. Nema više mog malog Nidže - rekla je Svetlana za srpski Blic.

Poginulo je četvero ljudi, osim oca i sina, stradali su putnica (42) i putnik (47), dok je suvozač (28), koji je jedini bio vezan, prošao s lakšim ozljedama. 

Putovali su prema Ljubljani, a ostalo troje putnika prijevoz je dogovorilo preko aplikacije 'tražim prijevoz'. 

Kazaljka se u trenutku sudara zaustavila na 140 km/h.

- Nitko na ovom dijelu autoceste, od Velike Kopanice do Bajakova, nije poginuo u zadnje tri godine, a ove godine već imamo petero mrtvih, rekli su radnici Hrvatskih autocesta iz Županje koji su u četvrtak otklanjali posljedice nesreće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Troje putnika je poginulo na mjestu nesreće, među njima i dječak. Jedan je dovezen živ, ali je nažalost ubrzo preminuo. Mladić koji je preživio ima lake tjelesne ozljede i biti će zadržan u bolnici još nekoliko dana kako bi pratili njegovo zdravstveno stanje - rekla je Sonja Marinković, glasnogovornica Opće županijske bolnice Vinkovci.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • the foreigner 01.05.2019.

    U ovom slučaju je pojas bio presudan,i meni je spasio život, ali ima i situacija gdje ti je bolje da nisi vezan bio,isto tako pred 17god sam bio u autu koji je sletio s ceste i prevrto se.. e a tu da sam bio vezan bi pogino... zato nikad ne znaš kako ćeš proći, ovisno o situaciji. Ali ipak bolje bit vezan, posebno na autocesti...

  • budalajlama 26.04.2019.

    Tragedija. Ali ni kći koja je ostala , nije "samo kći".

  • Velečаsni 1_551 25.04.2019.

    Pametni znaju čemu služi pojas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare