Obavijesti

News

Komentari 46

Tražili prijevoz preko aplikacije i ukrcali se u automobil smrti...

Tražili prijevoz preko aplikacije i ukrcali se u automobil smrti...
9

U rodbinskoj vezi su bili vozač (42) i dječak (14), ostalo troje putnika, kako doznajemo, putovanje je dogovorilo preko aplikacije na društvenim mrežama. Preživio je samo mladić (28) koji je jedini bio vezan

VIDEO

Nitko na ovom dijelu autoceste, od Velike Kopanice do Bajakova, nije poginuo u zadnje tri godine, a ove godine već imamo petero mrtvih, rekli su radnici Hrvatskih autocesta iz Županje koji su u četvrtak ujutro otklanjali posljedice teške prometne nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

05:38

U nesreći su život izgubila četiri državljanina Srbije, među kojima je bilo i dijete (14 godina). U automobilu Škoda Octavia slovenskih registarskih oznaka bilo je petero ljudi, tri muškarca, dijete i jedna žena.

Detalji horora s A3: Vozač auta zaspao, preživio samo suvozač
Detalji horora s A3: Vozač auta zaspao, preživio samo suvozač

Vozač je zaspao?

Kako neslužbeno doznajemo, u rodbinskoj vezi su bili vozač (42) i dječak (14) dok su ostali putnici putovanje za Sloveniju dogovorili preko aplikacije na društvenim mrežama. Četvero putnika nije bilo vezano i svi su poginuli.

Preživio je samo mladić (28) iz Beograda koji je sjedio kao suvozač i bio je vezan.

- Troje putnika je poginulo na mjestu nesreće, među njima i dječak. Jedan je dovezen živ, ali je nažalost ubrzo preminuo. Mladić koji je preživio ima lake tjelesne ozljede i biti će zadržan u bolnici još nekoliko dana kako bi pratili njegovo zdravstveno stanje - rekla je Sonja Marinković, glasnogovornica Opće županijske bolnice Vinkovci.

Stravični sudar na A3: Četvero poginulih, a među njima i dijete
Stravični sudar na A3: Četvero poginulih, a među njima  i dijete

Unatoč zamolbi, preživjeli mladić nije htio davati izjave, niti se fotografirati, samo je poručio da je u  velikom šoku i da o nesreći ne želi govoriti radi obitelji poginulih. Rekao je da nije u rodbinskoj vezi i da se s vozačem povezao u Sloveniju.

Na mjestu nesreće, svega nekoliko desetaka metara prije odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba, nema većih oštećenja, osim početnog dijela zaštitne ograde na kojemu su vidljivi tragovi motornog ulja. Škoda je, prema tragovima, više od sto metara prije same nesreće išla uz srednju zaštitnu ogradu između dva traka autoceste.

Kazaljka zapela na 140 km/h: U ovom autu poginulo je 4 ljudi
Kazaljka zapela na 140 km/h: U ovom autu poginulo je 4 ljudi

Samo dvadeset minuta prije toga svi su bili budni

Pretpostavlja se da je vozač zaspao i naglo se probudio.

U strahu da ne udari u zaštitnu ogradu, okrenuo je upravljač u desno i prešao na sjevernu stranu kolovozne trake. Brzina je bila velika, brzinomjer je ostao na 140 km/h, pretpostavlja se da je prije kontakta sa zaštitnom ogradom bila i veća.

Dogodilo se ono najgore automobil je udario u nulti dio ograde koja ga je prosto katapultirala. Škoda je odletjela u zrak i počela se okretati poput valjka. Nevezani putnici su ispadali iz auta, koji je probio zaštitnu ogradu i završio u kanalu pored autoceste.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"