To je to što me zanima!

Uznemirujući prizor: U teškoj prometnoj na D6 dvoje mrtvih

Dva muškarca su poginula, a još troje ljudi je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći, sudaru dva osobna automobila i kamiona u petak oko 14,50 sati na Državnoj cesti D6 u Okiću kod Vojnića
Vidi originalni članak

Kako doznajemo na mjestu nesreće, u sudaru su sudjelovali osobni automobili austrijskih registracijskih oznaka, automobil bosanskohercegovačkih oznaka i teretno vozilo domaćih registracijskih oznaka.

Nastradali muškarci nalazili su se u autombilu BiH oznaka.

POGINULI VOZAČ I SUVOZAČ 'Pretjecao je po punoj crti i u zavoju, završio je u škarama'

Na mjestu ove teške prometne nesreće intervenirali su vatrogasci i Hitna pomoć koja je ozlijeđene prevezla u bolnicu gdje im se pruža liječnička pomoć, a zasada još nije poznata težina njihovih ozljeda.

Okolnosti, odnosno uzrok prometne nesreće, utvrđivao se policijskim očevidom koji je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice. 

Promet je satima na toj dionici bio obustavljen.

OPREZ! Uznemirujuće fotografije

'Prizor je bio strašan, odmah smo čuli da ima mrtvih'

- Bio sam na busu iz Karlovca prema Vojniću. Kad smo naišli na nesreću, nismo se htjeli previše približavati, a čuli smo da je u crvenom autu poginulo dvoje ljudi. Prizor je bio strašan. Hitna je došla kroz 10 minuta - dva vozila iz Vojnića i jedno iz Karlovca - javio nam je čitatelj koji je svjedočio posljedicama prometne nesreće. 

Pogledajte video:

Očevid je u tijeku.

Više informacija uskoro...

Idi na 24sata

Komentari 196

  • bluecoaster 17.12.2019.

    Prestrasno! Niti "starci" a niti "mladi nadobudni" ovdje nisu vozili. Puna crta....desni zavoj....ali eto, on pametan pretice ne razmisljajuci ne samo o sebi, nego i o ostalima. Jadan vozac kamiona, koji je to sok za njega? Niti kriv niti duzan ali s time ipak treba zivjeti. Na srecu da je bio kamion na suprotnoj strani ceste, a ne neka neduzna obitelj sa 2-3 djece, pa je manje mrtvih. Uzas!

  • dektiva3 16.12.2019.

    Od kako su drastično povisili kazne,prepolovio se broj saobraćajki te onih sa najgorim posljedicama tj.mrtvima...rekao bi Marušić kako su kazne postigle svoj cilj...bolje punjenje proračuna.

  • dektiva3 16.12.2019.

    Najgori vozači u hr imaju reg.tabilce ZG...

Komentiraj...
Vidi sve komentare