To je to što me zanima!

U suncu i toplom vremenu moći ćemo uživati još kratko: Već od vikenda kreću snijeg i minusi

Prema prognozama DHMZ-a, tijekom ovog tjedna će još biti toplije, no ponegdje će padati kiša. Za vikend se već očekuje snijeg u gorskim dijelovima, a od ponedjeljka stiže i pad temperature
Vidi originalni članak

U većini krajeva bit će uglavnom sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom. Ponegdje na sjevernom Jadranu, u gorskoj Hrvatskoj i na sjeveru Dalmacije umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz maglu, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za utorak.

Vjetar većinom slab, ponegdje u unutrašnjosti umjeren jugozapadni i zapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 13 do 18 stupnjeva Celzijusovih.

KIŠA NA JADRANU Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

U srijedu na kopnu pretežno, a na Jadranu djelomice sunčano i uglavnom suho. U četvrtak i petak promjenljivo mjestimice s kišom. Zapuhat će jugozapadnjak, u petak na moru jugo. I dalje iznadprosječno toplo.

Temperatura će početi padati tijekom vikenda. Prema prognozi DHMZ-a, tijekom subote i nedjelje očekuje se i snijeg, a od ponedjeljka će snijeg padati u većini Hrvatske. Tada se očekuje i značajan pad temperature koja će opet ići u minus. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • žulj 21.02.2023.

    ja se bojim da ce opet padati u 12 ili 1 mjesecu

  • iskra21 21.02.2023.

    Tko kaze da uzivamo?? Di pise da svi vole toplo i suncano??

  • AliceInBorderland 21.02.2023.

    Osjeti se već proljeće u zraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare