To je to što me zanima!

U suzama došla na sud: Priveli ju, autom je udarila policajca

Djevojka (19) koja je automobilom na Božić u 6.20 ujutro udarila interventnog policajca (52) koji je pješačio na posao u Gospiću, odvedena je na ispitivanje na Županijski sud u Karlovcu
Vidi originalni članak

Djevojka (19) iz Gospića osumnjičena je da je automobilom oko 6.20 na Božić udarila policajca (52) koji je pješačio na posao, pobjegla s mjesta nesreće, a zatim se kasnije vratila s mladićem (21) i pokušala prikriti dokaze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policijska istraga je pokazala da je djevojka u rano jutro na Božić vozila automobil njemačkih registracija, no nije se kretala sredinom svoje trake. Prednjom desnom stranom udarila je policajca (52) koji je hodao uz kolnik. 

TEŠKO OZLIJEĐEN U GOSPIĆU Autom ga je udarila i pobjegla: 'Ima prijelome lica, ali je bolje'

Nakon nesreće je djevojka, zajedno s mladićem, pobjegla s mjesta i nije pomogla policajcu. O nesreći nisu obavijestili ni policiju, ali su se zato kasnije vratili i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao tijekom sudara. 

Policajac je zadržan u Općoj bolnici u Zadru na liječenju. 

Glasnogovornik bolnice Edi Karuc kaže da se 52-godišnjak oporavlja na Odjelu neurologije jer je zadobio tešku ozljedu glave i prelome lica, no da nije bilo potrebe za operacijom i da bi "sve trebalo biti dobro".

- Pacijent se pridiže iz kreveta i pomalo hrani, odnosno njegovo se stanje u ovih par dana bitno poboljšalo - rekao je Karuc.

Idi na 24sata

Komentari 243

  • 30.12.2019.

    Čekaj a zašto cmizdri onda toliko ako ništa nije napravila? Ja da sam sigurna da nisam kriva, nebih se bojala pravde

  • nataodinata 29.12.2019.

    Ima 19 i ima vozačku o kskvom djetètu mi tu govorimo ? Odrasti ženo, pa će ti i kći odrasti.

  • OS_LEGA 29.12.2019.

    Naravno da plače kada je propala prasetina i šampanjac za doček Nove godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare