Obavijesti

News

Komentari 23

Autom ga je udarila i pobjegla: 'Ima prijelome lica, ali je bolje'

Djevojka (19) je u ranim jutarnjim satima na Božić naletjela na policajca koji je išao na posao. Udarila ga je autom i pobjegla. Ona je na ispitivanju, a policajac ima teške ozljede glave, no oporavit će se

VIDEO

Interventni policajac koji je na Božić u Gospiću kao pješak teško stradao u prometnoj nesreći izvan je životne opasnosti, stanje mu se bitno poboljšalo, doznaje Hina u zadarskoj bolnici, u Odvjetništvu u Gospiću doznaje se da traje ispitivanje vozačice i suvozača koji su pobjegli s mjesta nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Priveli je u suzama: Autom udarila policajca pa pobjegla 00:45

Glasnogovornik bolnice Edi Karuc kaže da se 52-godišnjak oporavlja na Odjelu neurologije jer je zadobio tešku ozljedu glave i prelome lica, no da nije bilo potrebe za operacijom i da bi "sve trebalo biti dobro".

- Pacijent se pridiže iz kreveta i pomalo hrani, odnosno njegovo se stanje u ovih par dana bitno poboljšalo - rekao je Karuc.

Autom udarila policajca, otišla, a zatim se vratila po retrovizor
Autom udarila policajca, otišla, a zatim se vratila po retrovizor

Za stradavanje policajca sumnjiči se djevojka (19), te policija u kaznenoj prijavi navodi da je ona 25. prosinca u 6.20 sati prouzročila prometnu nesreću na način da je upravljala osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Smiljanskog Polja, i zbog nekretanja sredinom obilježene kolničke trake prednjom desnom  stranom automobila udarila u 52-godišnjeg pješaka koji se kretao uz kolnik.

Glasnogovornica Općinskog državnog odvjetništva (ODO) u Gospiću Maša Jurjević kazala je Hini da se sada, u subotu u jutarnjim satima, provodi saslušavanje 19-godišnjakinje iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinila tri kaznena djela i to izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Saslušava se i mladić (21) iz Gospića zbog osnove sumnje da je kao suvozač počinio kaznena djela nepružanja pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Naletio na pješaka pa pobjegao: 'Nije ni stao, ni pozvao pomoć'
Naletio na pješaka pa pobjegao: 'Nije ni stao, ni pozvao pomoć'

Naime, kako je ranije izvijestila policija, nakon nesreće se vozačica automobila, s 21-godišnjim suvozačem, odvezla automobilom s mjesta prometne nesreće, nisu pružili pomoć pješaku iako su to mogli učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, te o tome nisu obavijestili policiju, iako su oboje bili svjesni da je pješak ozlijeđen

- Potom su se s ciljem prikrivanja prometne nesreće ponovno vratili na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila kojim je 19-godišnjakinja upravljala - stoji u priopćenju.

Glasnogovornica Jurjević kaže da o daljnjem rijeku istrage za sada ne može reći puno, jer traje dokazna radnja prvog ispitivanja, te se još ne zna hoće li ODO podnijeti zahtjev za istražni zatvor ili pustiti osumnjičenike na slobodu, možda uz neku mjeru opreza ili bez ikakvih mjera opreza.

Gospić: Vozač je jurio autom, naletio na policajca i pobjegao
Gospić: Vozač je jurio autom, naletio na policajca i pobjegao

- Nakon svih provedenih dokaznih radnji, utvrdit će se tko je vozio i što se dogodilo, te se sada uhićenici saslušavaju na okolnosti utvrđene u kriminalističkom istraživanju, o čemu je javnost izvijestila Ličko-senjska Policijska uprava - rekla je Jurjević.  

Ako bude predložen istražni zatvor, uhićenici će iz Gospića biti dovedeni na karlovački Županijski sud sucu istrage na ponovno saslušavanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.