To je to što me zanima!

'U teškim vremenima koja nas očekuju na nas možete računati'

Koalicija SSIP, Pametno i Fokus prema najnovijim je rezultatima osvojila dva mjesta u Saboru i tako uz Možemo! postala još jedna svježa opcija u Hrvatskom saboru...
Vidi originalni članak

U finalnom obraćanju iz stožera koalicije koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, pred mikrofon je prva stala Marijana Puljak. 

Ona se zahvalila svima koji su izašli na birališta i podržali njihovu koaliciju. 

- Na pravi smo način iskoristili ovu kratku i intenzivnu kampanju da građanima pošaljemo poruku kakve reforme i kakvi projekti trebaju Hrvatskoj. 

Pogledajte video:

Nakon Puljak, javnosti se obrati predsjednik Fokusa, Davor Nađi. On je rekao da je Hrvatska dobila novu i snažnu političku opciju na centru. Taj će centar, rekao je, u budućnosti biti centar znanja i centar promjena, inovativnosti i ekonomskog razvoja. 

- Bit ćemo snažna oporba u saboru, zaključio je i mikrofon prepustio Daliji Orešković, čelnici Stranke s imenom i prezimenom. 

- Na ovim smo izborima udarili kamen temeljac jedne bolje i uspješnije zemlje. Nećemo biti žetinčići, kuharice, nećemo biti populisti i demagozi. 

Dragi građani, u ovim teškim vremenima koja nas očekuju, na nas možete računati. Hvala vam lijepa, zaključila je Dalija Orešković. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pojser-bljak 06.07.2020.

    Kao sto se raspao Zivi zid tako ce te i vi, nemoze se politika graditi samo na parolama...

  • BRestart koalicija 06.07.2020.

    hahaha na jednu ruku kao i na mrtvi zid. ova epizoda se bude raspala za dva mjeseca kao vodeni baloni.

  • max2017 06.07.2020.

    sačuvaj bože ovakvih pravednika.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare