To je to što me zanima!

U teškoj nesreći na Jadranskoj magistrali poginuo je vozač

Na državnoj cesti D8 kod mjesta Doli u Dubrovačkom Primorju sudarili su se kombi slovačkih i Fiat Uno dubrovačkih registracija. Navodno je poginuo vozač Fiat Una
Vidi originalni članak

Jedan vozač poginuo je u teškoj prometnoj nesreći u srijedu u 17 sati na državnoj cesti D8 (Jadranskoj magistrali) kod mjesta Doli u Dubrovačkom Primorju. Sudarili su se kombi slovačkih registracija te Fiat Uno dubrovačkih registracija. Prema prvim i još uvijek neslužbenim podacima s mjesta nesreće, navodno je u nesreći smrtno stradao vozač - hrvatski državljanin koji je bio sam u spomenutom vozilu dubrovačkih registracija, javlja Dubrovački vjesnik. 

Očevid nesreće još traje, a promet se odvija otežano i uz regulaciju Prometne policije PU dubrovačko-neretvanske koja naizmjenično propušta vozila iz oba smjera.

Očevidom rukovodi dežurni državni odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Puta Madre 27.08.2015.

    Svake godine na cesti prema dubrovniku zgine min 5 ljudi to je sve do turista.ja sam prije par dana umalo glavu izgubio zbog jeb. kampera koji se lagano vozi i koci da bi slikao more i ljepote.

  • 27.08.2015.

    Nikako da se riješimo tih malih grobeka od auta, unića, askona, astri i starih vektri, sve bez zračnih jastuka i drugih sigurnosnih sustava

  • g898 26.08.2015.

    Sigurno je u nesreći sudjelovao i motorist koji je divljao po cesti, pretjecao preko pune crte i izazvao nesreću i pobjegao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare