To je to što me zanima!

U teškoj nesreći na Krku smrtno je stradao 28-godišnji vozač

U nesreći su ozlijeđene još tri osobe, 18-godišnji vozač i putnik iz Golfa, te 44-godišnji putnik iz Fiata koji su prevezeni na liječenje u KBC Rijeka
Vidi originalni članak

U utorak oko 20 sati na državnoj cesti DC 102 na području Malinske na Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 28-godišnji hrvatski državljanin, vozač teretnog vozila marke Fiat Doblo, riječkih registracijskih oznaka.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Rijeci, a dosada je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 18-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom u zavoju te je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u prednji lijevi bočni dio Fiata. Od siline udarca vozilo Fiat je uz zanošenje sletjelo s kolnika.
  
Liječnička pomoć 28-godišnjem vozaču pružena je na mjestu događaja, no  nažalost , zbog zadobivenih ozljeda je preminuo. U nesreći su ozlijeđene još tri osobe, 18-godišnji vozač i putnik iz Golfa, te 44-godišnji putnik iz Fiata koji su prevezeni na liječenje u KBC Rijeka gdje su teže ozljede utvrđene 18-godišnjem vozaču i 44-godišnjem putniku, dok je 18-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove teške nesreće.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hrvatsam_krademrado 10.02.2021.

    hebiga da je vozio mečkicu kao svaki veliki Hrvat a ne Fiat, sve bi bilo ok

  • Trump Jong Un 10.02.2021.

    Nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti ☹

Komentiraj...
Vidi sve komentare