To je to što me zanima!

Teška nesreća na magistrali kod Dubrovnika: Dva auta izletjela u provaliju, dvoje ozlijeđenih

Zbog prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone vozila. Dva vozila Hitne pomoći i policija su na mjestu nesreće. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Promet je ponovno otvoren na tom dijelu magistrale.
Vidi originalni članak

Dva automobila sletjela su s magistrale u provaliju kod skretanja za Bosanku nedaleko Dubrovnika danas oko 14.35 sati, piše Dubrovački dnevnik

U prometnoj nesreći sudjelovala su dvojica vozača, obojica mlađi muškaraci i hrvatski državljani. Ravnatelj dubrovačke bolnice dr. Marijo Bekić potvrdio je za Dubrovniknet da su muškarci bez vidljivih su vanjskih ozlijeda. Prebačeni su u Opću bolnicu Dubrovnik gdje će CT-om snimiti i obaviti daljnje pretrage. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci.

- Oko 14,35 sati došlo je do slijetanja dvaju osobnih vozila s magistralne ceste D-8 na predjelu Vidikovac pokraj Dubrovnika. Na terenu su sve žurne službe, u tijeku je pružanje pomoći unesrećenima - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone vozila, javljaju iz Radarske kontrole Dubrovnika i okolice. 

Promet je sada otvoren naizmjenično za oba pravca, kažu nam iz dubrovačke policije. Uskoro će započeti očevid nakon čega će se znati uzroci nesreće. 

Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 86

  • lukicluka11 29.06.2021.

    Penzić sam i idem svake godine na more, pa vozimo na izmjene supruga i ja, supruga se strogo drži prometnih propisa i znakova te nas prestižu i autobusi, te kamioni a o ostalim osobnim vozilima da i ne govorim uz to još nam i sviraju te čak smo doživjeli pokazani srednji prst, ali mi uvijek stignemo na odredište bez ikakvih problema i uz put uživamo u prelijepom kraju kroz koji prolazimo.

  • lukicluka11 29.06.2021.

    Prometni znakovi i propisu su zato da se poštuju, a tko ih ne poštuje završi na ovakav način i sa sobom povede često i nevine.

  • Rimen 28.06.2021.

    Samo gas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare