News

Komentari 86

Teška nesreća na magistrali kod Dubrovnika: Dva auta izletjela u provaliju, dvoje ozlijeđenih

Teška nesreća na magistrali kod Dubrovnika: Dva auta izletjela u provaliju, dvoje ozlijeđenih

Zbog prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone vozila. Dva vozila Hitne pomoći i policija su na mjestu nesreće. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Promet je ponovno otvoren na tom dijelu magistrale.

Dva automobila sletjela su s magistrale u provaliju kod skretanja za Bosanku nedaleko Dubrovnika danas oko 14.35 sati, piše Dubrovački dnevnik

U prometnoj nesreći sudjelovala su dvojica vozača, obojica mlađi muškaraci i hrvatski državljani. Ravnatelj dubrovačke bolnice dr. Marijo Bekić potvrdio je za Dubrovniknet da su muškarci bez vidljivih su vanjskih ozlijeda. Prebačeni su u Opću bolnicu Dubrovnik gdje će CT-om snimiti i obaviti daljnje pretrage. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci.

- Oko 14,35 sati došlo je do slijetanja dvaju osobnih vozila s magistralne ceste D-8 na predjelu Vidikovac pokraj Dubrovnika. Na terenu su sve žurne službe, u tijeku je pružanje pomoći unesrećenima - poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone vozila, javljaju iz Radarske kontrole Dubrovnika i okolice. 

Promet je sada otvoren naizmjenično za oba pravca, kažu nam iz dubrovačke policije. Uskoro će započeti očevid nakon čega će se znati uzroci nesreće. 

Uskoro opširnije...

Najčitaniji članci