To je to što me zanima!

Na A7 naletio je na djelatnike HAC-a koji su stavljali znakove. Jedan mrtav na mjestu nesreće

Nesreća se dogodila iza 23 sata na riječkoj zaobilaznici
Vidi originalni članak

Hrvatske autoceste oglasile su se oko stravične nesreće koja se dogodila u srijedu navečer na autocesti A7  na čvoru Orehovica, a u kojoj je poginuo jedan njihov djelatnik. Još je jedan djelatnik teško ozlijeđen, no nije životno ugrožen.

KAOS U VEČERNJIM SATIMA Krš i lom u centru Zagreba: Na križanju se sudarila dva vozila

- Ovim putem  želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te obitelji našeg  djelatnika izražavamo sućut, a ozlijeđenom djelatniku želimo što brži oporavak. Prometna nesreća dogodila se u zoni postavljanja privremene prometne signalizacije gdje je ograničenje brzine bilo na 40 km/sat upravo iz razloga što su radnici na cesti u specifičnim uvjetima- naveli su te apelirali na vozače da se pridržavaju postavljenih ograničenja.

Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesrećapodsjetili su.

HAK UPOZORIO Prometni kolaps u Zagrebu: Nesreća na Slavonskoj aveniji. Prometna i na A1 kod Gospića

- Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.  Molimo  za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku- kazali su iz Hrvatskih autocesta.

Podsjetimo, do nesreće je došlo nešto nakon 23 sata, a na terenu su bili i vatrogasci iz JVP Rijeka.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mikimiki5 11.11.2022.

    taj dan vozila se po autocesti Rijeka-Split...ako nije na deset pozicija bilo skretanje, sužavanje...a radova niotkud

  • tutek! 10.11.2022.

    Kad na jednom dijelu autoceste stave ograničenje 80, a na drugom sa ISTIM radovima 40, mnogi se pitaju koji je smisao tih graničenja. A je li itko probao toliko voziti po autocesti? Ja jesam jednom (i nikad više) na autocesti ZG-ZD zbog par kapi kiše, ograničenje 40 i poruka: Poledica! A temperatura kako gdje, 8-9-10 °C. Kad je drugi kamion opasno protutnjao kraj mene bar duplo većom brzinom shvatio sam da je bolje riskirati kaznu nego poginuti zbog bolesnog ograničenja.

  • tutek! 10.11.2022.

    I ovo je posljedica hiperinflacije besmislenih prometnih znakova. Jer zbog par kapi kiše, zbog nepostojećih radova osvanu ograničenja 40, zbog nedostatka ograde na autocesti, ili nagiba zaustavne trake (koja ne služi za vožnju, naravno) niču stalno novi znakovi ograničenja. Kojih se nitko ne pridržava jer su stvarno nepotrebni i besmisleni. A onda u moru tih "perem ruke od odgovornosti" znakova pojavi se i nekoliko onih koji stvarno trebaju i imaju smisla. No kad vozač prođe kraj 99 besmislenih onda ni taj stoti smisleni neće registrirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare