To je to što me zanima!

U tjedan dana nestalo je troje maloljetnika: Jeste ih vidjeli?

Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestalima policiji se mogu javiti u najbližu postaju, na broj telefona 192 ili na adresu elektroničke pošte nestali@nestali.hr
Vidi originalni članak

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo troje maloljetnika. Policija moli sve koji imaju informacije o nestalima da im se jave u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na mail adresu nestali@nestali.hr.

Ines Cik (17) nestala je u subotu, 15. rujna s adrese Savska bb u Zagrebu. Udaljila se u nepoznatom pravcu i otada joj se gubi svaki trag. Djevojka je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Djevojka s jedne strane ima kosu dužine do ramena, dok joj je druga polovica glave obrijana. Na desnoj strani vrata ima veliki okrugli madež.

Veronika Loborec (15) nestala je u ponedjeljak 17. rujna s adrese Savska cesta 192 u Zagrebu. Udaljila se s adrese stanovanja i otada joj se gubi svaki trag. Veronika je visoka 170 centimetara, ima crnu, ravnu kosu, svijetloplave oči i jače je tjelesne građe. U vrijeme nestanka na sebi je imala plave traperice, sive kožne tenisice s ljubičastim vezicama, a nosila je i crvenu torbu.

Zoran Miladinović (14) nestao je s adrese Sv. Matej 70 A u Zagrebu u subotu 15. rujna. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Miladinović je nestao i prije dva tjedna iz Odgojnog doma u Ivancu. U subotu su ga pronašli i odveli u centar za djecu u Zagrebačkim Dugavama odakle je ponovno pobjegao. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • čegevara_1 23.09.2012.

    PRESTRAŠNO, BOLESNO, NEJVEROVATNO... OBAVEZNO PROČITATI!!!!!!!!!!!! U Sarajevu je prije možda mjesec dana, u Rajlovcu tačnije, momak sačekao djevojku preko puta Kineske prodavnice da kupi kupaći, ušla je sama, kad se nije dugo pojavljivala, ušao je da pita za nju, tu su bile 2 radnice bosanke, i druge dvije kineskinje, rekle su mu da niko nije ušao u prodavnicu. Bilo mu je pravo cudno... al' je us pio ostati pribran, nazvao je prijatelja koji radi u specijalcima i rekao šta se desilo. Ovaj mu je rekao da odavno sumnjaju na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, djevojku su našli u podrumu, nadrogiranu, obrijanu i potpuno golu, i obilježenu za vađenje organa. Sad je na Psihijatriji na Koševu. Znači, mislili su da je sama, jer je momak sačekao malo dalje, i ko bi z nao gdje je bila i šta joj se desilo. Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme u BiH, a djecu je najlakse svladati . Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova, je stigao u našu državu, to je činjenica! I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maximalno i dobro razmislite gdje ćete otići sami i hoćete li pustiti djecu i do škole same. Zašto niko od ove djece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro unovčeni, a ostaci bog zna gdje su završili. Smijesno je što policija o ovome šuti, što ne upozori građane, kao da nas koriste ko mamce, da bi se sumnje potvrdile po 100.put... Podjelite ovo!!!

  • NenadMatijašić 23.09.2012.

    ćitam svakakve komentare ali da je rječ o vlastitom djetetu onda ovi negativni komentari nebi bili tako ugodni,prije pisanja upotrjebite mozak ljudi

  • marnik954 23.09.2012.

    Pojaviće se oni sami, bez brige!

Komentiraj...
Vidi sve komentare