To je to što me zanima!

U tučnjavi ispred Paradisa nožem izboli izbacivače

Sesvetski Kraljevec: Ispred disko kluba Paradiso ranjena su dvojica redara u tučnjavi s dvojicom muškaraca. Jedan od njih teško je ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Dečki su prije radili tu kao redari. Posvađali su se u klubu i sve je preraslo u tučnjavu ispred kluba, kaže Branko Elez, vlasnik noćnoga kluba Paradiso u Sesvetskom Kraljevcu. Ispred njegova kluba izboli su nožem V. G. (30) i D. M. (27) u noći na nedjelju u 3.20 sati. Njih dvojica su se u klubu posvađala s dvojicom muškaraca i ženom. V. G. je teško ozlijeđen, a D. M. lakše. Elez nam je kazao da je razgovarao s obojicom muškaraca jer su ga odmah nakon incidenta pozvali njegovi konobari, pa je došao pred klub. Kaže da je vidio da su njegovi bivši zaštitari ranjeni.
- Bila je i policija ovdje. Sigurnosne kamere snimile su cijelu tučnjavu i bijeg počinitelja, a policija je uzela te snimke. Nadam se da će im one pomoći da ih pronađu - kaže Elez.
Teže ozlijeđenog V. G. Hitna je odvezla u KB Dubravu, a D. M. je na Jordanovcu. Nisu u životnoj opasnosti. Policija je jučer intenzivno tragala za počiniteljima nedjela, koje su okvalificirali kao pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Curious 14.03.2010.

    Kog mi vraga dajete minuse ...da, to je takvim osobama zabava ...podizanje adrenalina mlataranje pištoljima i potezanjem noževa..... i nadasve dokaz muškosti u njihovim mizernim životima.

  • HRVATICA_3 14.03.2010.

    Šta se to dogodilo u klubu kojem se puštaju cajke,ma ne ja zaista ne mogu vjerovati...hahahaha

  • be yourself 14.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare