To je to što me zanima!

U utrci za Sabor je i Vlado Šola, bivši hrvatski rukometni vratar: 'Ne mogu sjediti skrštenih ruku'

Bivši hrvatski rukometni vratar Vlado Šola te izbornik crnogorske reprezentacije nositelj je liste Socijaldemokrata za II. izbornu jedinicu
Vidi originalni članak

Socijaldemokrati su predali izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu. U utrci za Sabor je i bivši hrvatski rukometni vratar Vlado Šola te izbornik crnogorske reprezentacije. Nositelj je liste Socijaldemokrata za II. izbornu jedinicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naš proslavljeni rukometaš, olimpijski pobjednik Vlado Šola politički se angažirao još 2022. godine. Budućnost na toj sceni odlučio je graditi uz Socijaldemokrate. 

- Odlučio sam da ne mogu više sjediti skrštenih ruku nego da trebam djelovati, jer se bez toga ništa neće promijeniti. Ljudi uglavnom sjede po kavama i kukaju kako treba nešto učiniti, ali nisu spremni napraviti iskorak, ući u fajt s tim i djelovati – rekao nam je tada Šola.

POLITIČKI ANGAŽMAN Socijaldemokratima se pridružio Vlado Šola: Odlučio sam da više ne želim sjediti skrštenih ruku

Politički angažman temelji na borbu za boljitak sporta, koji je upozorava došao na najniže moguće grane, a upravo je za sport vezano puno ljudi. Za Socijaldemokrate je rekao da je to opcija širokih pogleda što mu kao čovjeku odgovara.

- Pokazali su da im nisu nužne samo fotelje. Kad su istupili iz SDP-a pokazali su da nisu spremni raditi kompromise radi pozicija i ušli su u jednu veliku nesigurnost. Kad sam čuo da osnivaju stranku, to me zagolicalo i odlučio sam im se priključiti – zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pericaperica2 01.04.2024.

    Nisu skrstene ruke nego prekrizene ruke

  • problematik 29.03.2024.

    Nanjušio Šola laku zaradu i odjebaus sport jer je sigurnija zarada u politici!

  • škorpion1980 29.03.2024.

    O on bi nista radio, a dobivao placu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare