To je to što me zanima!

U Varaždinu gorio stan, susjedi su van izvukli 9-godišnjakinju

Danas oko 16 sati došlo je do požara u stanu u zgradi u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu. Djevojčica koja je bila u stanu preventivno je prebačena u bolnicu...
Vidi originalni članak

Članovi JVP grada Varaždina na dojavu su reagirali vrlo brzo te je požar odmah i ugašen. 

- Odmah po dojavi izašli smo na teren. Požar je ugašen, a djevojčica koja je bila u stanu je prebačena na Pedijatriju OB Varaždin, izjavio je za Varaždinske vijesti zapovjednik JVP grada Varaždina Ivica Labaš.

Uzrok požara se još ne zna, a na teren su izašli djelatnici policije i Hitne medicinske pomoći koji su devetogodišnju djevojčicu, koja se nalazila u stanu, prebacili u bolnicu.

Ivica Labaš potvrdio je da su djevojčicu iz stana izvukli susjedi te potvrdio da je ona dobro i da je u bolnicu prebačena preventivno. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Lola-8888 21.01.2020.

    Varaždinka sam, pa znam baš ove ljude. Radi se o samohranom ocu koji radi kao konobar da bi mogao prehraniti svoju devetogodišnju djevojčicu i sebe. Shvaćam revoltiranost da je dijete ostavljeno samo, ali da taj čovjek ne radi, pljuvali bi po njemu da živi na grbači države…

  • 20.01.2020.

    Tako treba djeco.Sve zapalit.Roditelji vas same ostavljaju u stanu dok oni rade bog zna sta.Sta ste ostavili djecu samu?Djeca nikad nebi trebala biti bez roditelja.Bitno je da ste vi nasli buksu u gradu.

  • Ayunga 20.01.2020.

    Jel to devetogodišnjakinja bila sama u stanu i izazvala požar? Imat će posla socijalna služba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare