To je to što me zanima!

U Vodicama "pali" dileri: Našli su im i zaplijenili 234 ecstasyja

Čim su policajci zakucali na vrata i pokazali sudski nalog za pretres kuće i auta mlađi diler im je dragovoljno predao 234 tablete. Drogu je nabavio od drugog dilera
Vidi originalni članak

Kod 35-godišnjaka iz Vodica policija je u četvrtak pronašla 234 ecstasyja. On je uhićen pod sumnjom za neovlašten posjed i prodaju opojnih droga, a njegov 51-godišnji kompanjon za četiri neovlaštene prodaje opojnih droga. 

Čim su policajci zakucali na vrata i pokazali sudski nalog za pretres kuće i automobila mlađi diler im je dragovoljno predao 234 tablete. Daljnjom pretragom, kao ni pretragom kuće osumnjičenog 51-godišnjaka, nisu pronađeni drugi predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s prodajom droge. 

Policija je utvrdila da je 35-godišnjak neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu radi daljnje prodaje, koju mu je 51-godišnjak u posljednja četiri mjeseca u četiri navrata prodao. Radi se o ukupno 850 tableta droge. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave Šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Bart S. 30.06.2012.

    Pa tko će sad posluživat turiste?

  • htcevo3e 30.06.2012.

    Najtužnije je što će dečko dobiti trunjenje u zatvoru zbog par bonbona a Čačić ubije čovjeka i dobije 3 godine,i gdje je tu pravna država? odvratno

  • zrinka_2012 29.06.2012.

    i sad bi se mi tu trebali čuditi ko pura dreku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare