To je to što me zanima!

U vožnji mu otpao kotač s Alfe 147 na mostu u Omišu

Vozač Alfe vozio se u petak popodne kroz Omiš u pravcu Splita. Na mostu mu je otpao prednji kotač. Auto je propao i stao a kotač je nastavio
Vidi originalni članak

Mogao je kotač nekog udariti. Vidim prolazi nešto pokraj mog auta. Ljudi se smiju, ali nije mi svejedno bilo, rekao nam je Alen Bešlić, čitatelj 24sata koji je u petak oko 16 sati u Omišu snimio fotografiju kotača.
- Čovjek je vozio Alfu 147. Na mostu u Omišu otpao mu je prednji kotač. Auto je stao i propao a kotač je nastavio. Turisti su se smijali a on se jadan uhvatio za glavu - rekao je Alen. Promet omiškim mostom bio je otežan.Sve je trajalo oko 15-ak minuta, dok nije došla vučna služba,  podigla Alfu I odvezla je - rekao je Alen. Od omiške policije doznajemo da nisu primili nikakvu dojavu, jer nije bilo ozlijeđenih, šteta je manja a zastoja prometa nije ni bilo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kupid 05.12.2010.

    Nije automobil sranje samo zato što je talijanski,već po slici mladi vlasnik je stavio bar koliko vidim kotač od 17-18 cola i pitanje je da li je to tehnički odobreno od strane proizvođača jer sumnjam da na alfu 147 smije ići tako velika colaža.. pitanje je još da li je promijenio vijke jer pretpostavljam da bi trebali ići novi puno duži..ali kod nas mladi vole stavljati što veće naplatke na automobile a da se nisu raspitali da li se to smije raditi i da li je to ispravno i sigurno. jer vlastoručne preinake automobila su opasne pa nas ovako nešto ne treba čuditi,sreća je jedina što nema povrijeđenih..

  • Memphis-zg 25.11.2010.

    dogodi se, sva sreća da nije nikome ništa

  • Roci 28.10.2010.

    Nije ni cudo,Talijansko sranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare