To je to što me zanima!

U Zadarskoj županiji 105 novih slučajeva zaraze, dvoje mrtvih

U Općoj bolnici Zadar s koronavirusom je umrla 83-godišnja žena, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru muškarac u dobi od 94 godine
Vidi originalni članak

Od 614 testiranih uzoraka u posljednjih 24 sata u Zadarskoj županiji potvrđeno je 105 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a dvije su osobe umrle, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.

U Općoj bolnici Zadar s koronavirusom je umrla 83-godišnja žena, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru muškarac u dobi od 94 godine.

BROJ MRTVIH I DALJE VISOK Doktor iz KBC-a Osijek: Teško je, u zadnja 24 sata umrlo nam je 11 ljudi, njih 9 se nije cijepilo

Pod aktivnom je nadzorom 1117 stanovnika, od bolesti su se oporavile 153 osobe, a ukupno je aktivno 620 slučajeva.

Na covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 45 oboljelih, od kojih je sedmero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 16 pacijenata.

SITUACIJA U NJEMAČKOJ Epidemiolog Parčina: Korona bi se mogla riješiti 2022., bolest postaje pravi respiratorni virus

Među novozaraženima 53 ih je u Zadru, devetero u Bibinjama, osmero u Posedarju, po četiri osobe pozitivne su na koronavirus u Obrovcu i Poličniku, po tri u Ninu i Zemuniku Donjem, po dvije u Benkovcu, Jasenicama, Kalima, Novigradu, Pašmanu i Sukošanu te po jedna u Biogradu, Galovcu, Pakoštanima, Preku, Privlaci, Sv. Filipu i Jakovu, Škabrnji, Viru i Vrsima.

Policija nije evidentirala nijedno kršenje samoizolacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare