To je to što me zanima!

Ima nade: "U zadnjih nekoliko sati se prilično napredovalo"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U posljednjih nekoliko sati egipatske vlasti su prilično napredovale tako da će učiniti sve što mogu da oslobode gospodina Salopeka, kaže veleposlanica
Vidi originalni članak

Francuska vlada u kontaktu je s egipatskim kolegama i možemo reći da su egipatske vlasti trenutno ključni faktor. Vrlo aktivno rade na slučaju i, koliko znamo, samo u posljednjih nekoliko sati prilično su napredovali tako da smo sigurni da će učiniti sve što mogu da oslobode gospodina Salopeka, rekla je Michèle Boccoz, veleposlanica Francuske u Zagrebu, javlja RTL . Koliko su točno egipatske vlasti napredovale - nitko ne smije reći.

Podsjetimo, Tomislav Salopek je otet u Egiptu 22. srpnja. Oteli su ga pripadnici ogranka tzv. Islamske države. Objavili su video u kojem prijete da će pogubiti Salopeka, ako egipatske vlasti ne oslobode njihove sljedbenice koje se nalaze u egipatskim zatvorima.

POGLEDAJTE VIDEO: Zahtjevi ISIL-a u zamjenu za Tomislavov život

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 37

  • Lun@ 777 09.08.2015.

    Od sveg srca se nadam da će ga uspjeti osloboditi. A novinarima poručujem da se maknu od obitelji, da ne čekaju kao kobci, da bi nekog od njegovih intervjuirali. Dajte jadnim ljudima mira.

  • vemaria 09.08.2015.

    teška situacija ,ali i novinari nekih portala poput index .hr dodatno zagorčavaju.

  • materti 09.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare