To je to što me zanima!

U Zadru je napadnut gradski vijećnik SDP-a zbog plakata

Sinoć, oko sat vremena prije ponoći, u prolazu kod gradske tržnice u Zadru napadnut je Daniel Radeta dok je s još dvojicom stranačkih kolega lijepio plakate Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Gradski vijećnik SDP-a u Zadru, Daniel Radeta (30), lijepio je plakate Zorana Milanovića sinoć oko 23:10 s još dvojicom stranačkih kolega kada ga je napao 37-godišnjak, piše Zadarski.hr.

Napadač ga je, prema informaciji iz policije, udario ličilačkim valjkom u ruku, a u napadu nitko nije ozlijeđen.

Nakon napada intervenirala je policija, a napadač je priveden na ispitivanje.

- Nažalost, sinoć se dogodio incident iza kojeg definitivno stoji HDZ-a. Udarac je bio, ozljeda nema i nemam namjeru od sebe raditi žrtvu, ali želim pojasniti neke činjenice. To je jučer mogao biti bilo tko od nas, Jure, Nino ili netko iz foruma mladih koji su zadnji dan kampanje, prije izborne šutnje lijepili službene plakate kandidata za predsjednika - napisao je Radeta na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Usora1 06.01.2020.

    lijepio plaklate 5 do 12? treba njima debelo naplatiti stetu za devastiranje drzavne i privatne imovine. nalijepe slike "stocnog fonda" da bleje godinu dvije nakon izbora....

  • salkomalo 05.01.2020.

    n stranu ovaj napadač s valjkom ali koliko je meni poznato zar nije kršenje predizborne šutnje ljepljenje plakata subotom?

  • ministar.. 04.01.2020.

    Trebalo bi zakonom zabraniti da se lijepe plakati antikrista,ljevičara,homoseksualaca i ostalih perverznjaka,a ne da narod mora sam uzimati stvari u svoje ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare