To je to što me zanima!

U zagrebačkom domu zdravlja liječnik napao kolegicu: Kolege i pacijenti joj pokušali pomoći

Navodno je do incidenta došlo kada se 60-godišnjak htio naručiti na pregled. Radi se liječniku, koji je djelatnik istog doma zdravlja, ali radi na drugoj lokaciji
Vidi originalni članak

Liječnik, koji je došao kao pacijent, u petak je prvo verbalno, a zatim i fizički napao inženjerku radiologije u zagrebačkom Domu zdravlja Zapad. U pomoć su joj pristigli kolege i pacijenti, a u napadu je lakše ozlijeđena. 

- Mi kao uprava smo u svakodnevnom kontaktu s njom. Pružamo joj svu moguću podršku koja joj je potrebna. Ona je trenutno na bolovanju - rekla je Jelena Rakić Matić, ravnateljica Doma zdravlja Zapad za Novu TV.

U sve se uključila i policija, a ravnateljica nije htjela iznositi okolnosti napada dok traje postupak.

Navodno je do incidenta došlo kada se 60-godišnjak htio naručiti na pregled. Radi se liječniku, koji je djelatnik istog doma zdravlja, ali radi na drugoj lokaciji.

- Mi već provodimo neke radnje koje kao poslodavac možemo. Kada dobijemo izvješće iz policije, onda ovisno o tome što tamo bude pisalo, što bude zakonski moguće, mi ćemo učiniti - rekla je Rakić Matić te dodala da ni otkaz nije isključen.

Napadač je na bolovanju još od ranije, a policija ga je po završetku istrage predala pritvorskom nadzorniku. Posebno izvješće poslano je nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sanel3 09.02.2023.

    Moderna EU slucajna drzavica Rvackistan

  • ptica neznalica 09.02.2023.

    Vjerojatno je on jedan od onih koji misli da su žene drugohotne, a da je on polubog, i da ga svi moraju slušati. Čisto sumnjam da ga se ne bi ubacili preko reda, ali on je morao doći odmah na red.

  • svi u ku.... 09.02.2023.

    Nije mu dozvolila da se ugura prije reda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare