To je to što me zanima!

U Zagrebačkom Holdingu radilo 8 radnika na crno

Državni inspektorat pronašao je u 4 podružnice Zagrebačkog Holdinga 8 radnika koji imaju ugovore o djelu te im se ne plaćaju doprinosi
Vidi originalni članak

Državni inspektorat pronašao je u 4 podružnice Zagrebačkog Holdinga 8 radnika koji imaju ugovore o djelu te im se ne plaćaju doprinosi. Inspektorat bi Zagrebački Holding zbog nelegalnog zapošljavanja mogao kazniti s nekoliko stotina tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • loptica 15.03.2008.

    Holding će platiti kaznu.... Holding jedan od najvećih sponzora na derbiju Hajduk-Dinamo... Hoće mi li netko objasniti od kud holdingu novci za sve to. Tražili su povećanje cijena radi velikih troškova , ubraja li se i to u te povećane troškove... jesu li zbog toga poskupile komunalije ili će ponovno poskupjeti jere se sve to događa nakon poskupljenja. Uprava holdinga se razbacuje novcima građana. Zašto tu kaznu recimo nebi platio onaj tko je odgovoran za to što su se ti ljudi ilegalno zaposlili . Isto tako nek onaj tko je odobrio sponzorstvo derbija i sličnih stvari taj novac vrati osobno Holdingu jer to su svakako novci građana i njima se ne može samo tako bez ikakve odgovornosti raspolagati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare