To je to što me zanima!

U Zagrebu možete pogledati dijamante pa čak i meteorite

Osnovni cilj festivala je posjetitelje obrazovati o geologiji i minerologiji, rekao je organizator festivala Neven Miculinić. Izlagači dolaze iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

U Zagrebu 19, 20. i 21. svibnja 2017. u Domu sportova, u petak, subotu i nedjelju, od 10 do 20 sati možete doći razgledati dijamante, smaragde, pa čak i meteorite. Ovogodišnje 19. izdanje Festivala dragog i poludragog kamenja prošireno je na tri dana, a ima i više izlagača koji, osim iz Hrvatske, dolaze  iz Slovenije, BiH, Mađarske, Indije, Kine, Pakistana, Kosova, Češke, Njemačke i Poljske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osnovni cilj festivala je posjetitelje obrazovati o geologiji i minerologiji, rekao je organizator festivala Neven Miculinić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • purgerica prva 19.05.2017.

    Ovoje raj za mene, moj hobi! Skupljam od studentskih dana kamenje, no, dobro, ne drago, al poludragog imam. Iz svih krajeva svijeta. Zanimljiv hobi, ali kompliciran. Više niti jedan kamenčić ne može u zrakoplov te to postaje problem mojim prijateljima. Najljepše imam iz Perua, pa Jeosu-a (South Korea), Punta Arenasa (Chile)! A koliko tek komičnih događaja u pribavljanju istih!

  • igidus 19.05.2017.

    ova izložba je samo još jedna farsa da naimni potroše koju kunu a organizatorima se fučka za nekoga tko će što pogledati i naučiti, jer oni i od trgovaca i od posjetitelja uzimaju pinku....godinama naivni daju lovu za bezvrijedno kamenje

  • 5000_LoL 19.05.2017.

    U Zagrebu 19, 20. i 21. svibnja 2017. u Domu sportova, u petak, subotu i nedjelju, od 10 do 20 sati možete doći razgledati dijamante, smaragde, pa čak i meteorite. Tako sve u detalje objasnite u kriminalnoj državi, poslje se najte čuditi kad kamenje nestane....P.S. Zagorca nemojte nikako zvati na tu izložbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare