To je to što me zanima!

U Zagrebu proglašena prirodna nepogoda, bit će isplata šteta

Prirodnu nepogodu proglasio je gradonačelnik Milan Bandić nakon katastrofalnog potresa koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb, te su objavljene upute za prijavu štete
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas je proglasio prirodnu nepogodu uzrokovanu potresom na području grada Zagreba.

Grad Zagreb će objaviti javni poziv, kojim će obavijestiti oštećenike (fizičke i pravne osobe) na čijoj je imovini utvrđena šteta od prirodnih nepogoda da prijave štetu na imovini Gradskom povjerenstvu Grada Zagreba u pisanom obliku, na propisanom obrascu, koji će biti objavljen na oglasnoj ploči i na web-stranicama Grada Zagreba, javlja N1.

Detaljnije upute vezane za proceduru prijave šteta bit će objavljene na web-stranici Grada Zagreba.

POGLEDAJTE PODRŠKU SARAJEVA I BEOGRADA ZA ZAGREB: 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • vidum 23.03.2020.

    Kuna i po po kvadratu.

  • Dalibor0704 23.03.2020.

    Da li je netko provjerio HNK, Mimaru, ostale muzeje? Tamo nije bilo nikoga u vrijeme potresa, možda samo noćni čuvar.

  • x-files 23.03.2020.

    Dajte ljudi otvorite oci. Vec mjesec i vise ne prica sw o nicemu osim o koroni. Kao da je svijet stao. A sad jos o potresu koji i nije teze ostetio Zagreb. Ono nista se ne prenosi u vijestima. Nema ni rijeci vise o ratu o Siriji, migrantima, terorizmu, poljoprivredi i poticajima za sadnju ove 2020, Turskoj, ratu u Libiji, prometnim nesrecama, bilokakvim ostalim vijestima. Samo se forsira korona koja ima manje umrlih od obicne gripe. To znaci da vlastodrsci spremaju opet neku otimacinu. Ne vjerujte ljudima koji su 30 godina radili lopovluk - HDZ -u. Znaci opet su u pljacki jer medije blokiraju korona vijestima. Ogranicili nam slobodu, restrikcije u svim segmentima, samo cekajte kad ukinu place od 1.4. a dogodit ce se. Pretvaraju nas u robove i poslusnike bez ispaljenog metka. Kaj reci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare