To je to što me zanima!

U Zagrebu uhitili Peruanca (32): Podvodio Brazilke i dogovarao 'susrete' diljem Hrvatske

Uhićeni je imao još tri suradnika s kojima je podvodio bar pet državljanki Brazila. Zasad sumnjaju da je prostituciju organizirao u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru i Šibeniku od kolovoza 2021. do listopada 2022.
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija privela je Peruanca (32) nakon dojave kolega iz Splita kako se radi o makrou koji podvodi strane državljanke. Upali su mu s nalogom u stan, priveli ga i zaplijenili mobitel, koji bi trebao sadržavati niz dokaza o razgranatoj mreži prostitucije. Naime, zasad su otkrili da je podvodio najmanje pet državljanki Brazila.

- Krim policija PU splitsko-dalmatinske utvrdila je postojanje osnovane sumnje da je od kolovoza 2021.g. do listopada 2022.godine, 32-godišnji strani državljanin, zajedno s još tri, za sada, nepoznate osobe, na štetu najmanje pet ženskih osoba, također stranih državljanki, ostvario obilježje kaznenog djela prostitucija - napisali su u izvješću.

VIDEO: TEŠKA NESREĆA U ZAGREBU Sudar dva auta na Zagrebačkoj aveniji, jedan čovjek ozlijeđen: 'Vatrogasci su ga izvlačili van'

Žene su prvo vrbovali u stranim zemljama, a potom bi uz njihove fotografije, kreirali oglase na internetu. Primali su pozive klijenata i organizirali su susrete. Brazilke su Peruancu morale na račun uplaćivati dio zarade na osobne bankovne račune. Osim u Splitu, morale su se prostituirati i u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru i Šibeniku.

POČEO SE SVAĐATI Ispisivali grafite blizu policije u Splitu: Jednog mladića uhitili, lakše ozlijeđen i jedan policajac

Iz policije su dodali kako je Peruanac završio u pritvoru, a istraga se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Van Sudeem Al Ewropa 30.10.2022.

    Paar dana prije receno im je da bjeze ali ne ,to je cjena neposluha i pohlepe!

  • laliBili 29.10.2022.

    Neka njih kad su dobre i lepe sto nebi dobro dodju za promjenu to svi mocni politicari fudbaleri i drugi rade

  • NaCl na Ranu 29.10.2022.

    Ima se za "susrete"?? 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare