To je to što me zanima!

Ubijeni poduzetnik Tedi Slamić bio je izvršni direktor poduzeća 'Djelo': Izrešetan je u Vodicama

Za Tedija su njegovi poznanici rekli kako je "na van" izgledao kao tvrd, poduzetan čovjek, no da je zapravo bio obiteljski čovjek i nježan otac. Ubijen je u Vodicama ispred trgovine
Vidi originalni članak

Poduzetnik Tedi Slamić ubijen je ispred trgovine u Vodicama oko 13 sati dok je sjedio u svom automobilu. 

Bio je izvršni direktor trgovačkog poduzeća "Djelo" čije je sjedište u Unešiću, a posluje u Šibeniku. 

Njegov otac Joso bio je pukovnik Hrvatske vojske i zamjenik Ivana Bačića, zapovjednika slavne šibenske 113. brigade. Kada se rastao od majke, vođenje tvrtke je praktički prepustio sinu Tediju. 

STRAVA KOD ŠIBENIKA Prvi detalji pokolja: Poduzetnik ubijen u autu, pola sata kasnije našli mrtvu ženu i dva muškarca

Tedijev stric Dane je nakon povratka iz Njemačke kupio hotel "Borovnik" u Tisnome, gdje se i Tedi spreman izgraditi hotel. 

- Tedija sam poznavao kao korektnog i vrlo poduzetnog čovjeka. Upravo smo prije tri dana imali dogovor oko konačne uređenja tog hotelskog zdanja, kad sam na portalu pročitao strašnu vijest - kratko je rekao Ivan Klarin, načelnik općine Tisno i bivši saborski zastupnik SDP-a za Slobodnu Dalmaciju

UŽIVO: SVE O POKOLJU KOD ŠIBENIKA Policija potvrdila: Našli ubojicu

Žirjanin Maksim Roman, stari prosvjedni radnik i utemeljitelj „Centra za rehabilitaciju obitelj Roman“ rekao je kako je Tedi "prema vani" djelovao kao tvrd, poduzetan čovjek, no da je bio nježan otac i obiteljski čovjek. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Stop-ustasizmu 01.02.2021.

    Problem nastaje tu kada oholost, bahatost i arogancija jednog poduzetnika udari u psihu običnog čovjeka kojem se ogadi takav čovjek u psihi do te mjere da može počiniti ubojstvo takvog poslodavca/vlasnika, i potom počini samoubojstvo. Čisto sumnjam da je ubica/samoubica, rekao "ode upucati ove drage ljudine poštene", pa potom i sebe upucati. 

  • Crveni jastreb 31.01.2021.

    Samo se je u ratu ubijalo brez razloga i krivnje za sve ostalo postoji razlog i opravdanje.

  • nozer 31.01.2021.

    mojne da glumiš da si kriminalac

Komentiraj...
Vidi sve komentare